Και τώρα το Τέμενος...

Και τώρα το Τέμενος…

Και τώρα το Τέμενος…

Και τώρα το Τέμενος...

Επικεφαλής σύμβουλος του Ερντογάν, Yiğit Bulut

Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο τέμενος του Al-Aqsa και σε άλλους ιερούς μας τόπους σε σύντομο χρονικό διάστημα. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Η συσσώρευση βάσεων των ΗΠΑ και της Αγγλίας στην Ελλάδα και στην ελληνική Κύπρο προφανώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ τη ΓΑΖΑ! Μόνο έναν φόβο έχουν. Λέγεται S-400!
Οι YouTubers που εδώ και λίγες μέρες υποστηρίζονται από διαφημίσεις των ΗΠΑ, ΕΕ και Tusiad, κάνουν προπαγάνδα ότι «οι S-400 θα τεθούν υπό τον έλεγχο των αμερικανικών βάσεων»!
Απαράδεκτη επέμβαση! Είναι ένα παιχνίδι χειραγώγησης! Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει φυσική επίθεση κατά της ΤΟΥΡΚΙΑΣ από τη Δύση, και οι S-400 μαζί με τα εγχώρια αμυντικά συστήματά μας είναι το μοναδικό εχέγγυο ασφαλείας μας. Ας βάλουμε τους S-400 σε αμερικανικές βάσεις… Λένε ας αγοράσουμε F-16 ή και F-35! Είναι παιχνίδι! Μια βρώμικη απάτη!
ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!
Ούτε F-35… Ούτε F-16… Ούτε τα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! Τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια μας θα πάνε χαμένα»!
Το παιχνίδι της Αμερικής είναι πολύ ξεκάθαρο. Να εμποδίσει την ΤΟΥΡΚΙΑ να παραγάγει αεροσκάφος 5ης και 6ης γενιάς!
Υπάρχει λύση; Υπάρχει! Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! Παρακαλώ, ανοίξτε τα μάτια σας!
Πριν από 100 χρόνια η Δύση συνασπίστηκε και ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, και ο υπεργολάβος ήταν η Ελλάδα!
Βλέπουμε την ίδια επίθεση να έρχεται 100 χρόνια μετά! Αυτή τη φορά υπεργολάβος είναι το Ισραήλ!
Τελευταία λέξη: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ! Όσοι βλέπουν την αλήθεια να μαζευτούν, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ».