Πληθαίνουν οι θεωρίες πως το Ιράν διεξήγαγε πυρηνική δοκιμή

Πληθαίνουν οι θεωρίες πως το Ιράν διεξήγαγε πυρηνική δοκιμή

Πληθαίνουν οι θεωρίες πως το Ιράν διεξήγαγε πυρηνική δοκιμή

ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ TΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

-Οι Εβραίοι ενημέρωσαν την Ινδία πως επίκειται σφοδρή επίθεση στο Ιράν.Το Ιράν προετοιμάζεται για μαζικά αντίποινα.

-Καίγεται η Βηρυτός,άνευ προηγουμένου βομβαρδισμοί,μαζικές εκρήξεις κ χτυπήματα σε αποθήκες καυσίμων της γαλλικής Total

-Ο σατανικός Διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, Στρατηγός Michael Kurilla έφτασε νωρίs σήμερα στο Τελ Αβίβ όπου θα ενημερωθεί και θα βοηθήσει στον σχεδιασμό των Ισραηλινων Αντιποίνων κατά του Ιράν καθώς και της Άμυνας κατά της οποιας Ιρανικής απάντησης

-Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε τωρα στη δημόσια Τηλεοραση του Ισραήλ ότι συντονίζουν τις προετοιμασίες τους με την Αμερική για ένα ισοπεδωτικό χτύπημα κατά του Ιράν και ότι «Όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι»
-Δόθηκε εντολή το μετρό της Τεχεράνης να σταματήσει την λειτουργία του,προφανώς ο στρατός θα χρησιμοποιήσει τις υπόγειες σήραγγες.
-Οι Αμερικανοί στρατιώτες στην Μ.Ανατολή διατάχθηκαν να μεταβούν στα καταφύγια τους ή να βρίσκονται ακριβώς δίπλα σε αυτά
-Το Ιράν έκλεισε τα σύνορα του με το Τουρκμενιστάν
-Οι Εβραίοι ενημέρωσαν την Ινδία πως επίκειται σφοδρή επίθεση στο Ιράν.Το Ιράν προετοιμάζεται για μαζικά αντίποινα
-Οι ιρανικές αρχές εξέδωσαν NOTAM (Ειδοποίηση προς πολιτική αεροπορία) για το κλείσιμο του εναερίου χώρου κατά μήκος των δυτικών συνόρων κάθε βράδυ από σήμερα 20:00 (ώρα Ιερουσαλήμ) έως 04:30 έως τις 9 Οκτωβρίου, καθώς θα ξεκινήσει μεγάλη στρατιωτική Άσκηση. Μετράμε αντίστροφα.
-ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ στην έρημο Kavir, μια μεγάλη ανοιχτή περιοχή ερήμου κοντά στη Semnan, σπάνια έχει σεισμούς. Ο τελευταίος μεγάλος ήταν το 2010. Πληθαίνουν οι θεωρίες πως το Ιράν διεξήγαγε πυρηνική δοκιμή. Θα δούμε τι ακριβώς ισχύει.