• FACEBOOK-PART34
    Μοναστηριακά κρασιά
    Μοναστηριακά κρασιά εξαιρετικής ποιότητας από τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους και των Μετεώρων.
  • proseyxhtariokatanyktiko-3
    Προσευχητάριον Κατανυκτικόν
    Προσευχητάριον Κατανυκτικόν - Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως   "Βασισμένη στην ψαλμική έκφραση «επτάκις...
«Το Ισραήλ μετά απ΄ αυτό τον πόλεμο δεν θα υπάρχει»-Χασάν Κούντσι"

«Το Ισραήλ μετά απ΄ αυτό τον πόλεμο δεν θα υπάρχει»-Χασάν Κούντσι”

«Το Ισραήλ μετά απ΄ αυτό τον πόλεμο δεν θα υπάρχει»-Χασάν Κούντσι”

«Το Ισραήλ μετά απ΄ αυτό τον πόλεμο δεν θα υπάρχει»-Χασάν Κούντσι"

«Το Ισραήλ μετά από αυτόν τον πόλεμο δεν θα υπάρχει», λέει ο Χασάν Κούντσι, πρόσφυγας από την πρώτη ημέρα της ζωής του. Κατάγεται από την Ιερουσαλήμ, γεννήθηκε στην Ιορδανία. Πιστεύει ότι τα επόμενα δυο, τρία χρόνια το Ισραήλ θα έχει ολοκηρωτικά ηττηθεί. «Όταν οι Εβραίοι κυνηγήθηκαν από όλη την Ευρώπη, μόνο οι Άραβες τους αγκάλιασαν. Το ευχαριστώ τους είναι αυτό που σήμερα ζούμε», λέει.

«Οι ισραηλινοί δεν θέλουν ειρήνη, σκότωσαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό τους, τον Γ.Ράμπιν, για να μη γίνει ειρήνη», προσθέτει ο κ.Κούντσι.

Ο Χασάν Κούντσι ήρθε στην Ελλάδα στις αρχές τις δεκαετίας του 1970. Σπούδασε ιατρική κι έγινε πετυχημένος οδοντίατρος. Ήταν από τους ανθρώπους που είχε στενή σχέση με τον Γιάσερ Αραφάτ και ήταν δίπλα του σε όσες επισκέψεις είχε κάνει ο Παλαιστίνιος ηγέτης στην Ελλάδα. Θυμάται την εποχή που εκτός από τον ελληνικό λαό δίπλα στους Παλαιστίνιους ήταν και οι ελληνικές κυβερνήσεις. Ο ελληνικός λαός παραμένει στην ίδια θέση , οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών έχουν αλλάξει.

«Εμείς θα γυρίσουμε και θα κάνουμε το δικό μας κράτος,γιατί όλες αυτές οι θυσίες που βλέπουμε δεν μπορούν να πάνε χαμένες», λέει ο κ.Κούντσι. «Στην Γάζα υπάρχουν αυτή τη στιγμή 155.000 έγκυες, αυτό το έθνος δεν μπορεί να εξαφανιστεί», επισημαίνει.