Η Σλοβακία θέλει να απαγορεύσει τα εμβόλια mRNA

Η Σλοβακία θέλει να απαγορεύσει τα εμβόλια mRNA

Η Σλοβακία θέλει να απαγορεύσει τα εμβόλια mRNA

Η Σλοβακία θέλει να απαγορεύσει τα εμβόλια mRNA

«Επιβεβαίωση της αφέλειας του παγκόσμιου πληθυσμού να είναι υποσυνείδητα υπάκουος»! Ο Φίτσο ζητά παράλληλα έρευνα για το ποιος πλούτισε στην Σλοβακία μέσω της «περιττής αγοράς ιατρικών υλικών και εμβολίων»!

Ο επίτροπος της σλοβακικής κυβέρνησης για τη διερεύνηση της πανδημίας, Peter Kotlar, θεωρεί τα εμβόλια mRNA επικίνδυνα και ζητά την απαγόρευση. Αμφισβητεί επίσης την ίδια την πανδημία του COVID, ενώ στην χώρα έχει ξεσπάσει άγριος σάλος!

Η υπουργός Υγείας Ζουζάνα Ντολίνκοβα παραιτήθηκε. Η παραίτησή της ήρθε μετά από μόλις έντεκα μήνες στην εξουσία. Το δικαιολόγησε με διαφορές απόψεων για τον προϋπολογισμό, ο οποίος προβλέπει βαθιές περικοπές στο σύστημα υγείας. Καθοριστικός παράγοντας μπορεί να ήταν η αναφορά που παρουσίασε πριν από μια εβδομάδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη διερεύνηση της πανδημίας COVID , Peter Kotlar, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle σε σχετικά πρόσφατο ρεπορτάζ της!

Στην αναφορά του, ο Kotlar όχι μόνο αμφισβητεί την ίδια την πανδημία, αλλά ζητά επίσης την απαγόρευση του εμβολιασμού με εμβόλια mRNA!

«Η πιο σοβαρή συνέπεια της όλης κατασκευασμένης επιχείρησης που ονομάζεται πανδημία COVID-19 είναι ο κίνδυνος της ανθρώπινης υγείας και η επιβεβαίωση της αφέλειας του παγκόσμιου πληθυσμού να είναι υποσυνείδητα υπάκουος», είπε κατά την παρουσίαση της έκθεσής του.

Ο Κότλαρ λαμβάνει υποστήριξη για την έκκλησή του για απαγόρευση των εμβολίων mRNA από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Φίκο, ο οποίος επέζησε από απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, όταν πυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

«Όλοι γνωρίζετε ότι εγώ προσωπικά ήμουν πάντα κατά του εμβολιασμού με πειραματικά εμβόλια κατά του COVID», είπε ο Φίκο στην ομιλία του προς την κυβέρνηση! Πρόσθεσε ότι έχει «πολλούς γνωστούς» που αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα υγείας μετά το εμβόλιο για τον COVID . Και κάλεσε τον Κότλαρ να ανακαλύψει ποιος πλούτισε στην Σλοβακία μέσω της «περιττής αγοράς ιατρικών υλικών και εμβολίων».

«Ας κάνουμε τουλάχιστον μια σωστή κίνηση μαζί σταματώντας την χορήγηση παρασκευασμάτων mRNA έως ότου αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια», ζήτησε ο Κότλαρ κατά την παρουσίαση της έκθεσής του. Το πιο σοβαρό εύρημα είναι ότι τα παρασκευάσματα mRNA αλλάζουν το ανθρώπινο DNA, ισχυρίζεται.

Η φιλοδιεθνιστική αντιπολίτευση διαμαρτύρεται για την έκθεση Κότλαρ και τα συμπεράσματά της. Ο Oskar Dvorak, βουλευτής από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Προοδευτικής Σλοβακίας και αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής υγείας, είπε στους δημοσιογράφους: “Αν είχαμε έναν διαγωνισμό για αχρηστία, ο Peter Kotlar θα τον κέρδιζε. Ο επίτροπος έρευνας για την πανδημία δεν έχει καμία ανάλυση, κανένα στοιχείο, αλλά καταχράται το αξίωμά του για να διαδώσει επικίνδυνη παραπληροφόρηση».

πηγή