Στην Νατοϊκή βάση της Sigonella (Σικελία) ιδρύθηκε Μασονική στοά από τους Νατοϊκούς αξιωματικούς
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMfGn7Xj9wyeqDfFkFRWFGZLv2rZMD_fNtEnAf4HkdF5x0RjCA3U-MyX3GutD5GUirmjjIYyqpukCOMQrPTfo8f4C58kVqKWgPxR1GurTkIVu9tv3BYA1t9nMA1M5Z4k-0FZt5cyoevYA5/w546-h363/10.jpg)
Πρόκειται για τη σημαντικότερη βάση του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο. Η Μασονική στοά, αφού πρώτα λειτούργησαν σύμφωνα με τους «κανόνες» οι οργανώσεις-προθάλαμος Lions (ΛΑΙΟΝΣ) και Rotary Club (Ρόταρυ), έλαβε την ονομασία “Sigonella Travelers lodge n° 1288″.
Στην Ελλάδα παραμένουν ακόμη στο σκοτάδι οι μασόνοι πολιτικοί, αξιωματικοί, δικαστές και σια. Ακόμη δεν έχουν εκσυγχρονιστεί… αλλά αγωνίζονται για το “καλό μας”!
Δείτε πως ποζάρουν μέσα στη στρατιωτική βάση τα…
Νατοϊκά μασονικά γουρούνια:
Η είδηση δεν είναι τωρινή. Συνέβη πριν λίγα χρόνια. Το αναδημοσιεύουμε για να θυμηθούμε τί εστί ΝΑΤΟ και ποιοι είναι αυτοί οι σατανάδες που απειλούν με πυρηνικό πόλεμο την ανθρωπότητα στην Ουκρανία