Άγιος Παΐσιος επεισόδια 1-12 : Αυτή ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή στα γυρίσματα

Ο σκηνοθέτης της σειράς «Άγιος Παΐσιος» Στάμος Τσάμης μίλησε για την πιο συγκλονιστική στιγμή που βίωσε στα γυρίσματα.

Η σειρά «Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό» που προβάλλεται από το Mega Channel έχει μαγέψει και συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό, γεγονός που το βλέπουμε και στην τηλεθέαση.

[sc name=”agioreitiko-thymiama” ][/sc]

Ο σκηνοθέτης της Στάμος Τσάμης μίλησε στην εφημερίδα «Παραπολοτικά» δηλώνοντας πανευτυχής και ευλογημένος για το αποτέλεσμα και την μεγάλη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα παραδέχεται πως «αφέθηκα στον Άγιο Παΐσιο να με οδηγήσει».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πιο συγκλονιστική στιγμή που έζησε ως τώρα κατά τα γυρίσματα του ξεχωριστού σήριαλ.

«Οι πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ήρθαμε σε επαφή και μιλήσαμε με τους εν ζωή συγγενείς του αγίου και τους πατέρες της Εκκλησίας που τον είχαν συναντήσει. Μας εξιστόρησαν συγκινητικές εμπειρίες που είχαν μαζί του και ήταν οδηγός μας στην καλύτερη αποτύπωση του χαρακτήρα και του έργου του. Δεν θα ξεχάσω επίσης ποτέ το μονοπάτι προς την Παναγούδα (κελί στο οποίο ο Άγιος Παΐσιος διέμεινε στο Άγιον όρος) την πρώτη φορά κατά διαδικασία του ρεπoρτάζ, όπου με περιέλουσε ένα ευωδιαστό λιβάνι καλωσορίσματος. Ευλογημένα τα γυρίσματα στο Άγιον Όρος και τη βοήθεια όλων των πατέρων. Μια εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μου».

πηγή