Αλάδωτα κράκερς

1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν-πάουντερ
4 κουταλιές σούπας σουσάμι
4 κουταλιές σούπας παπαρουνόσπορο
1 κουταλιά σούπας μαυροκούκι
2 κουταλάκια γλυκού αλάτι
200 γραμμάρια ταχίνι ολικής
2 κουταλάκια γλυκού μέλι
240 ml νερό παγωμένο

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν, το σουσάμι, το μαυροκούκι, το παπαρουνόσπορο και το αλάτι.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι και το προσθέτουμε στο μείγμα με το αλεύρι.
Ζυμώνουμε προσθέτοντας λίγο-λίγο το παγωμένο νερό μέχρι να πάρουμε μία ζύμη ελαστική που να μην κολλάει στα χέρια.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο με ένα πλάστη και κόβουμε με ροδέλα σε μακρόστενα κομμάτια 5 εκ. μάκρος, επί 2 εκ. φάρδος.
Παίρνουμε ένα ξύλινο καλαμάκι και με το πίσω μέρος κάνουμε στο κέντρο και κατά μήκος του κράκερς τρυπούλες.
Τοποθετούμε τα κράκερς σε λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.

πηγή