Υλικά
30 κομματια περιπου
-
0.5 κιλο καταΐφι
-
250 γρ. κασερι
-
250 γρ. γκουντα
-
250 γρ. ρεγκατο
-
8 φετες ζαμπον
-
2 φετες μπεικον
-
1 βιταμ
-
1 κρεμα γαλακτος
-
550 γρ. γαλα
-
4 αυγα
Εκτέλεση
-
Χωριζω το καταιφι σε μικρα κομματια. Γινονται περιπου 30 κομματια. Βουτυρωνω ενα ταψι.
-
Τριβω τα τυρια και κοβω το ζαμπον με το μπεικον σε κομματακια και τα ανακατευω ολα μαζι.
-
Παιρνω λιγο μειγμα απο τα τυρια και το τυλιγω με το καταιφι.
-
Αφου τελειωσει ολο το μειγμα και το καταιφι, ριχνω απο πανω απο καθε κομματι καυτο βουτυρο απο μια κουταλια.
-
Σε αυτο το σταδιο το φυλαμε σκεπασμενο με μεμβρανη στο φυγειο.
-
Την αλλη μερα 2 ωρες πριν το ψησουμε χτυπαμε τα αυγα, το γαλα και την κρεμα και τα ριχνουμε απο πανω.
-
Το ψηνουμε μιση ωρα σε μετριο φουρνο.