Επίκαιρα

Ανακοίνωση «βόθρος» του Γιαννάκου και της ΠΟΕΔΗΝ για τους υγειονομικούς σε αναστολή: «Αφήστε τις εικόνες των Αγίων, τους ιερείς και τους Ινδούς επιστήμονες και ελάτε μαζί μας»

Θορυβημένη προφανώς από την δυναμική συγκέντρωση που ετοιμάζουν οι υγειονομικοί στο πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα το ερχόμενο Σάββατο με καλεσμένο τον Ινδό ιολόγο Σουχάριτ Μπάγκντι η ΠΟΕΔΗΝ έβγαλε μία κατάπτυστη μακροσκελή ανακοίνωση που πραγματικά αποτελεί ντροπή για όλους τους υγιώς σκεπτόμενους υγειονομικούς.

Την ανακοίνωση θα την παραθέσουμε στην δημοσίευση στο site μας ολόκληρη αλλά εμείς εδώ θα τονίσουμε τα σημεία στα οποία μας κάνουν να ντρεπόμαστε και ας μην είμαστε υγειονομικοί.

Όπως λοιπόν ανέφερε ο κ.Γιαννακός δεν μπορεί να συνταχθεί η ΠΟΕΔΗΝ δίπλα σε Ινδούς επιστήμονες, παπάδες με εικονίσματα και απόψεις ότι το εμβόλι# είναι κακό και σκοτώνει.

Η δική του άποψη είναι ότι το εμβόλι# βοηθάει στο να μη νοσήσει κάποιος βαριά αλλά δεν προστατεύει από την μετάδοση και την ήπια νόσηση.

[sc name=”eidi-roychismoy” ][/sc]

Κατηγορεί ευθέως τους συντονιστές των υγειονομικών ότι κάνουν προπαγάνδα σχετικά με την προώθηση τους σε θέμα συνδικαλισμού και την αναρρίχηση σε θέσεις εξουσίας και ότι εξαιτίας των συγκεντρώσεων και των συλλαλητηρίων με αυτές τις ακραίες απόψεις για το εμβόλι# το ΣΤΕ δεν τους έχει πάρει πίσω.

Μάλιστα αναφέρει ότι αν οι συντονιστές καταθέσουν φάκελο στο ΣΤΕ τις απόψεις του Μπαγντί θα απολυθούν αμέσως.

Μάλιστα έχει κάνει παρέμβαση λέει ο Μιχάλης και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια για το θέμα αυτό και τονίζει ότι έχει κάνει πολλούς αγώνες για τις αναστολές αλλά δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιους εμβολι@σμένους υγειονομικούς να βάλουν λουκέτα στα νοσοκομεία για ελάχιστους όπως λέει ανεμβολί@στους και να τους ζητήσει να χάσουν το μεροκάματο τους από τη στιγμή που προχώρησαν στην ιατρική πράξη.

Αυτό που πραγματικά εξοργίζει είναι τα ποσοστά που αναγράφει στην επιστολή που είναι πέρα για πέρα ψεύτικα ότι το 95% των υγειονομικών και της κοινωνίας έχει εμβολι@στεί!!!

Είναι ένα εντελώς πλασματικό νούμερο που όποιος ανατρέξει στους πίνακες εμβολι@σμού της κυβέρνησης στο gov.gr θα διαπιστώσει πόσοι ακριβώς είναι εμβολιασμένοι και πόσοι όχι.

Στη συνέχεια κατακρίνει ότι έξω από το Υπουργείο Υγείας υπήρχαν εικονίσματα με Αγίους και ότι αυτά δεν συνάδουν με την επιστήμη.

Καλεί τους υγειονομικούς να αφήσουν τους συντονιστές και να ακολουθήσουν την Ποεδην για να μπορέσουν να δικαιωθούν.

Αυτή είναι μία πρώτη καταγραφή των λεγομένων του κύριου Γιαννάκου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση στο link που θα παραθέσουμε πιο κάτω

https://www.poedhn.gr/anakoinoseis/item/7517-i-thesi-tis-poedin-gia-tis-anastoles-ergasias

πηγή