Από την 1η Οκτωβρίου, οι γερμανικοί δρόμοι θα περιπολούνται από τον στρατό για την αποτροπή ταραχών.

Η είδηση δεν εμφανίστηκε στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο είναι γεγονός: ο γερμανικός στρατός θα περιπολεί στους δρόμους από την 1η Οκτωβρίου 2022. Επισήμως, αυτό δεν γίνεται για να επιβληθούν τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της κολάσεως του υπουργού Υγείας Karl Lautenbach, αλλά φυσικά είναι βολικό και είναι επίσης βολικό για όταν τα πράγματα κρυώσουν λίγο και οι Γερμανοί επαναστατήσουν.

Η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Christine Lambrecht και ο γενικός επιθεωρητής του γερμανικού στρατού (Bundeswehr), Eberhard Zorn ανακοίνωσαν μια νέα μονάδα του στρατού με την ονομασία “Bundeswehr Territorial Commando (TerrFüKdoBw)”, ένα είδος gestapo που θα κάνει “Ausweis bitte!

“Με την ίδρυση της TerrFüKdoBw, δημιουργούμε μια εθνική εδαφική ηγετική ικανότητα σε όλο το φάσμα ‘ειρήνης-κρίσης-πολέμου'”, αναφέρεται στην ανακοίνωση. “Με τον τρόπο αυτό, δημιουργούμε τις απαραίτητες συνθήκες-πλαίσιο για την καλύτερη εκπλήρωση των διαφόρων καθηκόντων μας και τη συνέχιση της συμβολής μας στην ασφάλεια της χώρας μας και την εκπλήρωση των συμμαχικών μας υποχρεώσεων”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Επιπλέον, ο ιστότοπος zerohedge.com αναφέρει ότι Γερμανοί αξιωματούχοι ανακοινώνουν ακραία μέτρα για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Επιπλέον, προειδοποιούν ότι “εξτρεμιστές” (διάβαζε: “αυτοδημιούργητοι ταραξίες” και οποιοσδήποτε θυμώνει λίγο) θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν εθνικές αναταραχές για την επιδείνωση της κατάστασης.

Οπότε ουσιαστικά καταλήγουμε στο εξής, ότι τα δελτία που προβλέπονται εδώ πρόκειται να εισαχθούν και η Γερμανία είναι η αφετηρία. Μπορεί κανείς να μαντέψει ότι σύντομα θα ακολουθήσουν η Ολλανδία και άλλες χώρες της ΕΕ, αλλά η Γερμανία είναι ο μπροστάρης, επειδή η αυτοκτονία των ευρωπαϊκών κυρώσεων έχει προκαλέσει ελλείψεις φυσικού αερίου που εμφανίζονται κυρίως και πρώτα στη Γερμανία.

Έτσι, την περασμένη εβδομάδα η Γερμανία εισήγαγε ήδη την εφαρμογή corona για πρόσβαση με βάση διαφορετικούς χρωματικούς κωδικούς (οι οποίοι καθορίζουν αν επιτρέπεται η είσοδος ή αν πρέπει να μπεις σε καραντίνα), η Γερμανία βγάζει στους δρόμους μια ειδικά δημιουργημένη νέα μονάδα του στρατού από την 1η Οκτωβρίου και η Γερμανία είναι η πρώτη που εισάγει το δελτίο. Deutschland, Deutschland über alles.

Εν τω μεταξύ, η Telegraph αναφέρει ότι η οικονομία πηγαίνει καρδιακά καλά και η ύφεση είναι ανάμεσα στα αυτιά! Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σε πόσο καιρό ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει μέσα από την προπαγάνδα και θα σταματήσει τις δωρεές του στην εφορία, θα απορρίψει την εξουσία του κράτους και των αξιωματούχων του και θα αποσυνδεθεί από το σύστημα; Είναι δώδεκα και τέταρτο!

πηγή