Επίκαιρα

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ σε νοσοκομεία της Πάτρας! ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ παραιτούνται για να μην υποχρεωθούν να εμβολιαστούν…

Απρόβλεπτες διαστάσεις αρχίζει να παίρνει – πριν ακόμα τεθεί σε εφαρμογή στις 16 Αυγούστου και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου – η κυβερνητική απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό του συνόλου των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία. 

Στην Πάτρα, οι αντιδράσεις φαίνεται να είναι άμεσες και να ξεπερνούν τους συνδικαλιστικούς ενδοιασμούς ή και τις κάθετες διαφωνίες σε «κρατική επιβουλή» έναντι της πειθούς, με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ν’ αναφέρουν ακόμα και αποχωρήσεις υπαλλήλων, όπως και ατομικές ή συλλογικές νομικές προσφυγές επ’ αυτού.

Στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» εργαζόμενοι, βλέποντας την πολιτεία να κινείται ανυποχώρητα στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, έφτασαν σε σημείο παραίτησης από τη δουλειά τους.

Πρόκειται κυρίως  για περιπτώσεις δημόσιων λειτουργών του Εθνικού Συστήματος Υγείας που βρίσκονται πολύ κοντά σε συνταξιοδότηση ή σχεδόν πλησιάζουν στο χρονικό όριο κι έχουν επιλέξει να γίνουν πρόωρα απόμαχοι της εργασίας.

Την πληροφορία – και μάλιστα με το επιπρόσθετο στοιχείο ότι ίδια ακούσματα υπάρχουν και σ΄άλλα νοσοκομεία της πόλης – επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον «Άγιο Ανδρέα» Κώστας Πετρόπουλος. «Οι παραιτήσεις αυτές, από Σεπτέμβριο, θα είναι σοβαρές απώλειες στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος. Με την πολιτική της τακτική, η κυβέρνηση αποδυναμώνει τα νοσοκομεία μας από έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό» τονίζει ο γνωστός συνδικαλιστής.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

Σταυρός – μενταγιόν Αγίου Γεωργίου 9313-Α

20,00 

Ασημένιος σταυρός 925°, με τον Άγιο Γεώργιο και τον Εσταυρωμένο

Διαστάσεις σταυρού: 1,8×2,3 εκ.

Άγιος Κυπριανός

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Κυπριανό.
Διαστάσεις 18×24

Ασημένιος σταυρός 9124-Χ

31,00 

Ασημένιος σταυρός 925°, επιχρυσωμένος περιμετρικά με τον Ιησού Χριστό στην μπροστινή πλευρά και την Υπεραγία Θεοτόκο στην πίσω πλευρά Διαστάσεις

Άγιος Νικόλαος

80,00 

Μεταξοτυπία με τον Άγιο Νικόλαο σε ξύλινη κορνίζα με τζάμι, φτιαγμένη στην Σκήτη Αγίας Άννης στο Άγιον Όρος.

Διαστάσεις: 23×28 εκ.

Αγία Τριάδα (Φιλοξενία του Αβραάμ)

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με την Αγία Τριάδα (Φιλοξενία του Αβραάμ).
Διαστάσεις 18×24

ΜΙΚΡΑ ΔΙΧΡΩΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ AQUA SWAROVSKI ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ 925

40,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Άγιο Μανδήλιο

120,00 

Μεταξοτυπία με το Άγιο Μανδήλιο σε ξύλινη κορνίζα με τζάμι, φτιαγμένη στο Ιερό Κελί του Αγίου Νικολάου του Μπουραζέρη στο Άγιον Όρος.

Διαστάσεις: 25×25 εκ.

Ασημένιος σταυρός 9264-X

30,00 

Ασημένιος σταυρός 925° επιχρυσωμένος περιμετρικά, με τον Εσταυρωμένο στην μπροστινή πλευρά και τον Δικέφαλο αετό στην πίσω πλευρά Διαστάσεις σταυρού:

Πίσω στη λίστα