Επίκαιρα

Χαμός με την ”προφητεια” περφωτισμενου αρθρογράφου για πτώση της κυβέρνησης με αφορμή την αποστρατιωτικοποίηση νησιών του Αιγαίου

Ένας από τους αρχιτέκτονες του θριάμβου Μητσοτάκη, είναι αναμφισβήτητα ο Σάκης Μουμτζής. Κάποιοι φυσικά αντιμετώπιζαν τον συγκεκριμένο αρθρογράφο με ειρωνεία, λόγω του «κομμουνιστικού του παρελθόντος».

Αυτό είναι απολύτως άδικο. Ο Σάκης Μουμτζής, ουδέποτε υπήρξε σταλινικός.Αντίθετα, το αριστερό του παρελθόν ήταν συνυφασμένο με την πολιτική πτέρυγα η οποία αποθέωνε τον κομμουνιστή ηγέτη της Ρουμανίας, Τσαουσέσκου.

Η μεταπήδηση του λοιπόν από το «στρατόπεδο Τσαουσέσκου» στο «στρατόπεδο Μητσοτάκη», δεν μπορεί να θεωρηθεί πολιτική κυβίστηση.

Ο πεφωτισμένος αρθρογράφος λοιπόν, σε ανύποπτο χρόνο, είχε αναρτήσει ένα μήνυμα το οποίο αποδεικνύεται εξαιρετικά προφητικό.

IMG 3154
Το προφητικό μήνυμα του Σάκη Μουμτζή

«Εκφράζονται φόβοι πως υπάρχει περίπτωση να συμφωνηθεί μερική αποστρατιωτικοποίηση κάποιων νησιών του Αιγαίου. Νομίζω πως αυτοί οι φόβοι είναι υπερβολικοί. Δεν μπορεί να υπάρξει ελληνική κυβέρνηση που θα πάρει τέτοια απόφαση. Θα ανατραπεί ακαριαία».

Στο μεσοδιάστημα όμως, επήλθε η μερική αποστρατιωτικοποίηση νησιών του Αιγαίου με πρόσχημα την βοήθεια στην Ουκρανία, ενώ οι τελευταίες εξελίξεις στο Βίλνιους, εντείνουν τις ανησυχίες για περαιτέρω εθνικές υποχωρήσεις.

Απομένει να δούμε  εάν θα επιβεβαιωθεί η προφητεία του Σάκη Μουμτζή.

Πηγη: Κύριος Μαξιμος 

πηγή

Γεια σας

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, ένα κάθε εβδομάδα.

Δεν στέλνουμε spam!