Χάος στο Ισραήλ με εισβολή ενόπλων Παλαιστινίων αυτή τη στιγμή – σε κατάσταση πολέμου κηρύχθηκε η χώρα

Τρομερές εικόνες στο Ισραήλ – η χώρα επίσημα σε πόλεμο – λουτρό αίματος

Σφοδρές πολεμικές συγκρούσεις εντός ισραηλινών πόλεων διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή με τους κατοίκους να ανεβάζουν βίντεο από τα παράθυρα των σπιτιών τους! Πρόκειται όπως όλα δείχνουν για μία οργανωμένη επίθεση από την Γάζα, η οποία έγινε υπό την κάλυψη ρουκετών που εκτοξεύτηκαν ταυτόχρονα με την στιγμή που οχήματα γεμάτα με ένοπλους εισέβαλαν σε ισραηλινό έδαφος

Οι ένοπλοι Παλαιστίνιοι κατάφεραν να διεισδύσουν μέσα στις πόλεις του Ισραήλ, με οχήματα αλλά και αλεξίπτωτα πλαγιάς, σε μία συντονισμένη επίθεση. Η επίθεση ξεκίνησε πριν από 60 λεπτά περίπου. Βρίσκεται τώρα σε πλήρη εξέλιξη.

Εκατοντάδες ρουκέτες εκτοξεύτηκαν ταυτόχρονα από τη Γάζα, πολλλες έχουν χτυπήσει πόλεις στο Ισραήλ.

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται σφοδρές μάχες μεταξύ των παλαιστινίων και του ισραηλινού στρατού, μέσα στις πόλεις, ενώ κάτοικοι ανεβάζουν βίντεο μέσα από τα παράθυρα των σπιτιών τους.

Το Ισραήλ κηρύχθηκε σε κατάσταση πολέμου, τα γεγονότα εξελίσσονται αυτή τη στιγμή.

Προσοχή, εξαιρετικά σκληρές εικόνες

Με καταδρομική οργανωμένη επίθεση, Παλαιστίνιοι από τη Γάζα, εισέβαλαν σε ισραηλινό έδαφος υπό την κάλυψη δεκάδων ρουκετών. Η Εισβολή έγινε τόσο με οχήματα όσο και με αλεξίπτωτα πλαγιάς.

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώνται φωτογραφίες από δολοφονημένους πολίτες, στρατιώτες, αλλά και απαχθέντες στρατιώτες που βρέθηκαν στη Γάζα!

Ταυτόχρονα, από τα πυραυλικά χτυπήματα έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές σε πολλές πόλεις του Ισραήλ, ενώ τεθωρακισμένα οχήματα του ισραηλινού στρατού έχουν καταστραφεί και οχήματα τύπου hammer έχουν πέσει στα χέρια των παλαιστινίων.

Το Ισραήλ Κηρύχθηκε σε κατάσταση πολέμου.

Πλάνα από την στιγμή της εισβολής σε ισραηλινό έδαφος


πηγή