Δείτε οπωσδήποτε το Sound of Freedom για να καταλάβετε τον λόγο που δεν θέλουν τα το δείτε

Η ταινία Sound of Freedom, «κατάφερε» να γίνει η «απαγορευμένη ταινία».

Για ποιο λόγο άραγε ασχολήθηκε όλο το παγκόσμιο μιντιακό σύστημα με αιχμή του δόρατος «κριτικούς» προκειμένου να αποτρέψει την προβολή της συγκεκριμένης ταινίας, η οποία κυριολεκτικά έσπασε τα ταμεία μόλις βγήκες τους αμερικανικούς κυματογράφους; Για ποιο λόγο την συγκεκριμένη ταινία δεν την προέβαλαν οι ελληνικές αίθουσες παρότι βασίζεται σε πραγματική ιστορία και μεταφέρει μία τεράστια επιτυχία των διωκτικών αρχών της φίλης και συμμάχου χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών

Θα μπορούσαμε να χαρακτηριστούμε, συνωμοσιολόγοι. Όπως και εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατών στις ΗΠΑ, που κατηγόρησαν τις μεγάλες εταιρίες κινηματογραφικής προβολής, ότι έκαναν τα πάντα για να μην προβληθεί η ταινία στο ευρύ κοινό.

IMG 4192 1
Η ταινία που πρέπει να δει κάθε έλληνας

Τα γεγονότα όμως είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. Οι Έλληνες δεν είχαν την ευκαιρία να δουν την ταινία στους κινηματογράφους, δεν θα έχουν την ευκαιρία να την δουν όπως φαίνεται ούτε στο Netflix και σε άλλες πλατφόρμες.

Γιατί;

Η ταινία, η οποία ολοκληρώθηκε το 2018, είχε προηγουμένως συμφωνία με την 20th Century Fox, αλλά μόλις η Disney εξαγόρασε την εταιρεία το 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Angel Studios, Neal Harmon, δήλωσε ότι η Disney αρνήθηκε να κυκλοφορήσει την ταινία.

Άλλη μία εξέλιξη που έβαλε φωτιά στις φήμες οι οποίες από μέσα όπως το Φορμπς, τις χαρακτήρισαν θεωρίες συνωμοσίας..

Υπάρχουν βέβαια κάποιες τερατολογίες οι οποίες ως είθισται, διακινούνται ακριβώς για να γελοιοποιήσουν την πραγματική κριτική απέναντι στο σύστημα.

Εάν όμως κάποιος παρακολουθήσει την ταινία, θα βγάλει εύκολα τα δικά του συμπεράσματα και θα καταλάβει για ποιο λόγο η συγκεκριμένη παραγωγή πανικόβαλλε ένα παγκόσμιο, διεφθαρμένο σύστημα.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς μπορεί να είμαστε υπερβολικοί. Καλούμε όμως κάθε Έλληνα να αναζητήσει την ταινία στο διαδίκτυο, διότι ήδη κυκλοφορεί με ελληνικούς υπότιτλους, προκειμένου να την δει και να βγάλει ο ίδιος τα συμπεράσματά του.

Για την ακρίβεια, την συγκεκριμένη ταινία θα πρέπει να την δει κάθε Έλληνας. Ίσως βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα και για την πολιτική σκηνή, για το πως αδίστακτα κτήνη καταλαμβάνουν θέσεις εξουσίας και καλύπτουν συγκλονιστικές θηριωδίες κατά μικρών παιδιών, όπως η πρόσφατη υπόθεση του Κολωνού. Δείτε τη λοιπόν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

πηγή