Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Συνεχίζει να αποθεώνει τον Ολυμπιακό και δείχνει τον δρόμο!

Μπορεί να γίνεται ένας χαμός τις τελευταίες ώρες με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που είχε δείξει άσχημα δείγματα στην κόντρα με τον Ολυμπιακό στο παρελθόν, πλέον δείχνει ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος.

Πριν λίγες μέρες είχε αποθεώσει τα όσα έκανε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο του, τονίζοντας ότι θα ήταν άδικο να έπαιρνε η… μπάλα των μέτρων της κυβέρνησης και το μπάσκετ.

Φυσικά είχε μιλήσει και για την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός, λέγοντας ότι το μπάσκετ προσπαθεί και έχει καταφέρει φέτος να μείνει μακριά από τα επεισόδια και τους χούλιγκανς.

Έτσι για ακόμα μία φορά έκανε ένα ποστάρισμα στο προσωπικό του Instagram, ανεβάζοντας βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, από όλες τις ενέργειες και τα παιχνίδια που απολαμβάνουν τα παιδιά στο ΣΕΦ.

Μάλιστα έγραψε ότι: «Αυτά τα γήπεδα ονειρευόμαστε», ενώ έδειξε ότι χειροκροτά αυτή την προσπάθεια που κάνει και η ομάδα του Πειραιά.

Ξεκάθαρα πλέον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνει το πώς πρέπει να είναι οι οπαδοί των ομάδων, κάνοντας καζούρα ορισμένες φορές, ωστόσο να παραδέχονται τον αντίπαλό τους.

πηγή