Επίκαιρα

Δnμoψnφισμα έvωσεως Pωσiας, Ν. Oσσετiας & Aμπxαζiας ! ! ! Tωρα αρxiζoυν τα δυσκoλα για τους Νατoικoυς. Ακολουθεί τώρα η Γεωργία…

Προς νέο πόλεμο Ρωσίας-Γεωργίας οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στον Καύκασο μετά την ανακοίνωση δημοψηφίσματος ένωσης της Νότιας Οσσετίας με την Ρωσία.

Είναι φανερό πως ο ρωσικός στόχος είναι να εκκαθαριστεί πλήρως η περιφέρεια του Καυκάσου από φιλοΝΑΤΟϊκές και φιλοαμερικανικές κυβερνήσεις.  Πρώτος στόχος ήταν η Αρμενία που πλήρωσε τις παλινωδίες της εξωτερικής πολιτικής της και το φλερτ με Γαλλία-ΕΕ-ΗΠΑ. Ακολουθεί τώρα η Γεωργία.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ...

Γλυκό Κουταλιού Σύκο

9,00 
Παραδοσιακό Γλυκό του Κουταλιού Σύκο με βαθιά μεθυστική γεύση και λαμπερό πράσινο χρώμα! Μία γεύση από τα παλιά με αρώματα και αναμνήσεις...

Γλυκό Κουταλιού Καρύδι

9,00 
Το καρυδάκι Σουρίνη είναι ένα από τα ωραιότερα σπιτικά γλυκά του κουταλιού που υπάρχουν, αν όχι το κορυφαίο. Γίνεται με φρέσκα, τρυφερά καρύδια, που μαζεύουμε την Άνοιξη, όταν η φλούδα τους είναι ακόμα καταπράσινη, πολύ πριν σκληρύνει το εσωτερικό τους και δημιουργηθεί το τσόφλι τους. Έχει μια ασυναγώνιστη γεύση πρά­σι­νου φρού­του, αλλά και ώρι­μου ξηρού καρπού.

Σε περίπτωση διενέργειας δημοψηφίσματος και ένωσης της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας με την Ρωσία, τότε θα υπάρξει εκ των πραγμάτων νέος πόλεμος Ρωσίας-Γεωργίας.

Ο ρωσικός στόχος και εδώ θα είναι ένα ομοσπονδιακό κρατίδιο της Γεωργίας πλήρως ελεγχόμενο από την Μόσχα. Κάτι ανάλογο από αυτό που θέλει να πετύχει η Μόσχα στην Ουκρανία.

Αρκεί να δει κανείς τον χάρτη για να αντιληφθεί πως η Νότια Οσετία είναι ένας ρωσικός θύλακας που φτάνει λίγο έξω από την Τιφλίδα.

Η Νότια Οσετία και η Αμπχαζία είναι οι δύο περιοχές του Καυκάσου που αποσχίστηκαν από τη Γεωργία. Η Ρωσία αναγνώρισε την ανεξαρτησία τους τον Αύγουστο του 2008, μετά τον πόλεμο-αστραπή με τη Γεωργία. Από τότε, ρωσικές δυνάμεις σταθμεύουν μόνιμα και στις δύο αυτές περιοχές.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Νότια Οσετία

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί έχουν ξεσπάσει στην πρωτεύουσα της αυτοανακηρυγμένης Νότιας Οσσετίας, Τσχινβάλι,.

“Σας ευχαριστούμε αδέρφια και αδερφές μας που μας υπερασπιστήκατε το 2008. Η Νότια Οσετία θα ενωθεί με την ιστορική μητέρα-πατρίδα” ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου, Alan Tadtaev.

“Η Νότια Οσετία και η Αμπχαζία έχουν το δικαίωμα διενέργειας δημοψηφίσματος και τώρα είναι η σωστή στιγμή να προχωρήσουν σε όλες τις νομικές διαδικασίες” είπε ο Leonid Kalashnikov, πρόεδρος της Επιτροπής Χωρών ΚΑΚ της ρωσικής Δούμα.

Δείτε βίντεο

“Ανακοινώνω δημοψήφισμα ένωσης με την Ρωσία”

Ο ηγέτης της Νότιας Οσετίας, της Δημοκρατίας του Καυκάσου που έχει ντε φάκτο αποσχισθεί από τη Γεωργία, ανακοίνωσε δημοψήφισμα ένωσης της περιοχής αυτής με τη Ρωσία.

Είπε σχετικά:

“Σύντομα η Νότια Οσετία θα προχωρήσει σε νόμιμα βήματα ώστε να ενωθεί με την Ρωσική  Ομοσπονδία.

“H ένωση με τη Ρωσία είναι ο στρατηγικός μας στόχος. Ο δρόμος μας. Η φιλοδοξία του λαού. Θα κινηθούμε σε αυτό το μονοπάτι. Θα λάβουμε τα σχετικά νομικά μέτρα στο εγγύς μέλλον. Η Δημοκρατία της Νότιας Οσσετίας θα είναι μέρος της ιστορικής της πατρίδας, της Ρωσίας.

Ο Οσετιακός λαός είναι διχασμένος και ο ιστορικός και στρατηγικός του στόχος είναι η “ενοποίηση” εντός ενός κράτους.

Αυτό το κράτος είναι η Ρωσική Ομοσπονδία.

“Αυτός ο στόχος έχει σκιαγραφηθεί επανειλημμένα από τους ανθρώπους μας και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε πραγματικότητα το αιωνόβιο όνειρό μας το 2014, όταν η Κριμαία επέστρεψε στο λιμάνι της. Χάσαμε τότε την ευκαιρία μας, αλλά δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί ξανά», πρόσθεσε ο Ανατόλι Μπιμπίλοφ

«Πρέπει, ασφαλώς, να ζητήσουμε τη γνώμη του λαού και να φροντίσουμε να εκφραστεί ο λαός για την πιθανότητα ένωσης με τη Ρωσική Ομοσπονδία», τόνισε μιλώντας στη ρωσική τηλεόραση.

«Δεν είναι δύσκολο να γίνει χωρίς καθυστέρηση. Όπως λένε, είναι τεχνικό το ζήτημα», συνέχισε, διαβεβαιώνοντας ότι η επανένωση είναι «παμπάλαιο όνειρο» του λαού της Οσετίας.

Η δήλωση του Μπιμπίλοφ αναφέρθηκε από την υπηρεσία Τύπου του κόμματος Ενωμένη Ρωσία (σσ του κόμματος Πούτιν) σε δήλωση που εκδόθηκε την Τετάρτη.

Την περασμένη εβδομάδα ο Μπιμπίλοφ ανακοίνωσε ότι έστειλε στην Ουκρανία στρατιώτες από τη Νότια Οσσετία «για να βοηθήσουν στην προστασία της Ρωσίας».

Περίπου 1.200 έστειλε η Νότια Οσσετία και 800 η Αμπχαζία που ακολουθεί στο δημοψήφισμα…

πηγή

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΣΗΜΙ925 ΚΑΙ ΦΙΛΝΤΙΣΙ ΠΕΤΡΑ

55,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Ασημένιος σταυρός 9252-X

31,00 

Ασημένιος σταυρός 925°, επιχρυσωμένος περιμετρικά, με τον Ιησού Χριστό στην μπροστινή πλευρά και στην πίσω πλευρά αναγραφόμενο το ICXCNIKA

ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΣΚΑΛΙΣΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ925

48,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Οι Άγιοι Πάντες

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τους Αγίους Πάντες.
Διαστάσεις 18×24

Ασημένιος σταυρός 9282-X

24,00 

Ασημένιος σταυρός 925°, επιχρυσωμένος περιμετρικά με τον Ιησού Χριστό στην μπροστινή όψη και την Υπεραγία Θεοτόκο με τους Αγγέλους στην

Ασημένιος σταυρός BAM2-A

20,00 

Ασημένιος σταυρός 925° – επίχρυσος, με τον Εσταυρωμένο Διαστάσεις σταυρού: 2,5×3,4 εκ.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΣΚΑΛΙΣΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ925

75,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Πίσω στη λίστα