Ορθοδοξία

ΔΥΟ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΕΦΡΑΙΜ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟΥ.

Σήμερα θα σας μεταφέρουμε τις μαρτυρίες δύο γυναικών, που έχουν γραφτεί σε σχόλια δημοσιεύσεών μας, για να τις δουν όλοι:
Ένα από τα πολλά ΘΑΥΜΑΤΑ τού Αγίου Εφραίμ προς εμένα (Μ. Κ.) είναι η απαλλαγή μου, με τη βοήθειά Του, ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ. Δε μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια από τον πόνο. Όταν όμως αξιώθηκα να πάω στο Μοναστήρι Του να τον προσκυνήσω κι ΕΒΑΛΑ ΛΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ για όλα.
Θα ήθελα κι εγώ ν’ αναφέρω ένα ΘΑΥΜΑ του Αγίου (Α. Γ.). Η εγγονούλα μου ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΕΞΟΓΚΩΜΑ ΣΑ ΡΕΒΥΘΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ. Ο γιατρός είπε πως πρέπει να χειρουργηθεί. Η κόρη μου, όπως ήταν επόμενο, ανησύχησε πολύ. Μια μέρα, είπα στην εγγονή μου. ΄Ελα, κοριτσάκι μου, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΛΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ. Έτσι κι έγινε. Μετά από λίγες μέρες, η κόρη μου μού είπε. Μαμά, ΤΟ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Και τότε της είπα, τι συνέβη κι ότι ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΕΦΡΑΙΜ. Βοήθεια να είναι σε όλο τον κόσμο. Αμήν!
ΧΑΙΡΕ, ΕΦΡΑΙΜ ΘΕΟΔΟΞΑΣΤΕ!
ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΥΑΓ/ΣΤΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΗΜΩΝ, ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΓΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΊΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΓΑΠΗΣ, ΠΙΣΤΕΩΣ, ΦΩΤΙΣΕΩΣ. ΑΜΗΝ!