Έδειξαν στην ελληνική TV τι θα γίνει αν η Ρωσία ρίξει πυρηνικά στην Αθήνα

σχόλιο Γιώργος Θαλάσσης: Πρώτα μας έκαναν εχθρούς με την Ρωσία και τώρα τους κακοφαίνεται που μπορεί να υποστούμε τις συνέπειες. Αυτός είναι ο ορισμός του θρασύδειλου που βρίζει κάποιον πίσω από την πλάτη κάποιου ισχυρότερου και μετά κλαψουρίζει όταν μένει μόνος και απροστάτευτος

«Πρέπει να σταματήσει αυτή η τρέλα», συμφώνησαν στο τηλεοπτικό πάνελ.

Επειδή πολλά τρελά έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια και στα ελληνικά ΜΜΕ σχετικά με τις δυνάμεις της Ρωσίας (μέχρι και το ότι οι Ρώσοι ξεμένουν από καύσιμα και όπλα ακούσαμε!!!), ο Διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου όπλων έβαλε μερικά πράγματα στη πραγματική τους διάσταση.

Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πόσο μπροστά είναι η Ρωσία του Πούτιν σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κράτος στον πλανήτη σε σχέση με τους πυρηνικούς πυραύλους.

Ο Θεόδωρος Λιόλιος μίλησε στο Action 24 εξηγώντας γιατί οι προχθεσινές απειλές του Πούτιν περί πυρηνικού πολέμου «μερικών λεπτών» είναι πέρα για πέρα αληθινές:

«Να σας πω ότι η έκφραση του Πούτιν ότι “δεν θα προλάβουν να κλείσουν τα μάτια τους” είναι αληθινή. Σε λίγο θα σας δείξω χτύπημα (πυρηνικό) σε Αθήνα και Νέα Υόρκη για να καταλάβετε για τι ταχύτητες μιλάμε».

Όταν εξήγησε ότι οι ταχύτητες των πυρηνικών πυραύλων του Πούτιν είναι ασύλληπτες και κανένα αντιπυραυλικό σύστημα του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να τους καταρρίψει άρχισε ο…τρόμος στο τηλεοπτικό πλατό:

«Ώπα! Τι λέτε τώρα;;;», ήταν οι πρώτες αντιδράσεις από τους παρουσιαστές.

Η προσομοίωση δε που έδειξε ο κ. Λιόλιος με εικόνες συμβουλευόμενος ένα υπολογιστικό μοντέλο «μιλάει» για πάνω από μισό εκατομμύριο νεκρούς στην Αθήνα μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου!!

Κι αυτό αν σκάσει μόνο μία από τις 10 (ή και παραπάνω!) πυρηνικές κεφαλές που κουβαλάνε πύραυλοι όπως ο Sarmat.

«Αυτό που είδατε λοιπόν επί 10».

Την ίδια στιγμή το ελληνικό κράτος όχι μόνο έχει καταστρέψει κάθε είδους σχέση φιλίας με τη Ρωσία του Πούτιν αλλά συνεχίζει να στέλνει πολεμικό υλικό στην Ουκρανία για να σκοτώνονται Ρώσοι!