Η εξωτική γκαβάφα που έφεραν Λεριώτες που γύρισαν από την Αίγυπτο και από τότε άρχισε να καλλιεργείται και ...

Σταμναγκάθι: Ο βασιλιάς των χόρτων – Το πιο νόστιμο χόρτο που μπορούμε να απολαύσουμε στην κουζίνα μας, με ...

Άγρια Δύση στη Θεσσαλία – Η φάρμα με βίσωνες και μαύρους χοίρους και το ιδιαίτερο εστιατόριο Λίγο έξω ...

Λάρισα: Το φημισμένο μαύρο σκόρδο Πλατυκάμπου, ένα super food που εντυπωσιάζει διεθνώς Το σκόρδο Πλατυκάμπου, είτε στη φυσική ...

Στη Νιγρίτα η πρώτη επιχείρηση Σπιρουλινας στην Ευρώπη. Η Σπιρουλινα ενισχύει το ανοσοποιητικό, αυξάνει την πνευματική – σωματική ...

Εξέτασαν 48 ελληνικά μέλια: Ποια είναι τα καλύτερα τελικά; Έρευνα από το ΑΠΘ αποδεικνύει την ευεργετική δράση των ...

Πως να δημιουργήσετε ένα μικρό λαχανόκηπο στην ταράτσα (Βίντεο) Στο βίντεο αυτό βλέπετε με απλές οδηγίες την κατασκευή ...

Καφεόδεντρο: Ένα εξωτικό φυτό που μπορούμε να καλλιεργήσουμε τόσο στον κήπο όσο και σε γλάστρα στο μπαλκόνι Τι ...

Παράγει εισόδημα για την Αργυρώ το «άχρηστο οικογενειακό χωραφάκι» στο Χαλκειός Η ΑΡΓ. ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ αξιοποίησε τις γεωπονικές σπουδές ...

Η ενδιαφέρουσα ιστορία της τομάτας Η πολυταξιδεμένη «κυρία με τα κόκκινα», θεωρείται ένα από τα βασικότερα συστατικά της ...