Λεπτομέρειες για αποθήκευση τροφίμων Ολόκληροι σπόροι σε σχέση με τους αλεσμένους σπόρους για αποθήκευση. Όταν αλεστούν, το σιτάρι, το ...

Συνταγές, κόλπα και τεχνικές που χρησιμοποιούσαν οι Αθηναίοι στην Κατοχή, όταν η καθημερινότητα εξελισσόταν σε μάχη για την ...

Ζούμε ομολογουμένως σε πολύ δύσκολους καιρούς και κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει το μέλλον. Με την σημερινή ...

Τό κελλάρι σας θά πρέπει νά αποτελείται άπό τρεις βασικές κατηγορίες τροφίμων: ξηρά τροφή, κονσερβαρισμένη τροφή, καί βοηθητικά τρόφιμα. ...

Βασική συνταγή παρασκευής σαπουνιού ψυχρής μεθόδου με υπερλίπανση 5% 1 κιλό ελαιόλαδο 300 ml αποσταγμένο νερό 130 γραμμάρια ...

Βότανα για αποθήκευση Κοιτάξτε γύρω μας – ο κόσμος έχει τόσα πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, από αντίξοες καιρικές ...

Ο Mohammed Bah Abba εφεύρε τη συσκευή το 1995 και βραβεύτηκε με Rolex Laureate (Rolex Awards for Enterprise) το 2000 ...

Πως φτιάχνω σπιτικές κονσέρβες Υπάρχουν ειδικά εργοστάσια κονσερβοποιίας, όπου κονσερβοποιούνται τα φρούτα και τα λαχανικά χωρίς την άμεση παρέμβαση του ...