ΕΚΤΑΚΤΟ: Κανονικά θα συμμετάσχει στις εκλογές το «ΕΑΝ» του Α.Κανελλόπουλου – Εκτός μένουν οι «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη

σχόλιο Γ.Θ : Και φυσικά αυτό δεν είναι δημοκρατία. Και φυσικά αυτό δεν είναι η Πατρίδα μας. Και φυσικά δεν πέσαμε από τα σύννεφα με τους φασίστες τοποτηρητές των σατανιστών – αμερικανών. Σε αυτό το προτεκτοράτο της αμερικής που μισεί την Ορθοδοξία, τον Ελληνισμό, την Δημοκρατία και την Ελευθερία, θα δώσει την λύση ο Θεός. Θα την δώσει όπως την έδωσε το 1453 με το ίδιο μαστίγιο όπως και τότε…

Αποφασίστηκαν από το Α1 πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου τα κόμματα που λαμβάνουν το «πράσινο φως» για να συμμετάσχουν τελικά στις εκλογές 2023.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη με ψήφους 9 -1 αποκλείστηκε από τις εκλογές, ενώ το κόμμα «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου πήρε το «πράσινο φως» συμμετοχής στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σημειώνεται πως θεωρείται βέβαιο ότι μετά τον αποκλεισμό τους οι επικεφαλής των κομμάτων θα προσφύγουν στο εκλογοδικείο, αλλά και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Τις προηγούμενες ημέρες και χωρίς να έχουν προλάβει να καταθέσουν υποψηφίους, έγινε γνωστό πως ο Άρειος Πάγος απέκλεισε την «Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου», στο οποίο αντιπρόεδρος του οποίου είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ενώ εκτός μάχης έμεινε και το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες».

Σε λίγο αναμένεται και  η λίστα με όλα τα κόμματα που θα συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε σήμερα ότι «αύριο το απόγευμα και αφού ολοκληρωθεί επισήμως η διαδικασία παρωδία στο θέατρο σκιών του Μητσοτάκη θα εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις μου».

πηγή