Έλον Μασκ: «Ο Τ.Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί ετοιμάζουν μεγάλη νοθεία στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές»

Σε μία αποκάλυψη σοκ προχώρησε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Έλον Μασκ, ο οποίος είπε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και το Δημοκρατικό Κόμμα θα επιχειρήσουν εκτεταμένη νοθεία στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, χρησιμοποιώντας τους παράνομους μετανάστες!

Συγκεκριμένα μίλησε για «εισαγωγή ψηφοφόρων».

«Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν ότι η απογραφή των ΗΠΑ μετράει επί του παρόντος, για εκλογικούς λόγους όλους τους ανθρώπους σε μια περιφέρεια, ανεξαρτήτως υπηκοότητας!

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας μόλις ψήφισαν ομόφωνα για να ακυρώσουν μια τροπολογία που θα είχε ως αποτέλεσμα τον τερματισμό της καταμέτρησης παράνομων μεταναστών για την κατανομή εδρών στο Κογκρέσο και τις ψήφους των εκλεκτόρων.

Δεδομένου ότι οι παράνομοι μετανάστες βρίσκονται ως επί το πλείστον σε Δημοκρατικές πολιτείες, οι ψήφοι μετατοπίζονται κατά 5% προς τα αριστερά, κάτι που είναι αρκετό για να αλλάξει ολόκληρη η ισορροπία δυνάμεων!

Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση Μπάιντεν προχωρά μαζικά σε εισαγωγές μεταναστών ενώ ταυτόχρονα κάνει τόσο λίγες απελάσεις».

Αυτό που εννοεί ο Έλον Μασκ, είναι ότι με αυτό το τρόπο οι Δημοκρατικοί θα αυξήσουν παρανόμως τους πληθυσμούς στις Πολιτείες στις οποίες κερδίζουν και έτσι θα μπορούν να εκλέξουν περισσοτέρους εκλέκτορες.

Οι προεδρικές εκλογές κερδίζονται από αυτόν που θα έχει τους περισσότερους εκλέκτορες και όχι τους περισσότερους ψήφους.

Για χρόνια, οι νότιες πολιτείες και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση βρίσκονται σε αντίθεση για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης.

Η πιο έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει στην πολιτεία του Τέξας, όπου οι αξιωματούχοι ζητούν αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και μιλούν ενάντια στις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ο Mασκ έχει εκφράσει την υποστήριξή του στις αρχές του Τέξας και έχει επικρίνει επανειλημμένα την κυβέρνηση Μπάιντεν για τη μαζική παράνομη μετανάστευση, προειδοποιώντας ότι ένα καταστροφικό γεγονός ανάλογο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να συμβεί το προσεχές διάστημα.

«Προδοσία! Η εισαγωγή τεράστιου αριθμού παρανόμων είναι ο λόγος για τον οποίο ο Mayorkas (υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας) παραπέμφθηκε από τη Βουλή. Εισάγουν ψηφοφόρους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ομάδες της άκρας αριστεράς αγωνίζονται τόσο σκληρά για να σταματήσουν την ταυτοποίηση των εκλογέων, υπό το παράλογο πρόσχημα της προστασίας του δικαιώματος ψήφου», έγραψε στο X o Mασκ.

Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της «Σούπερ Τρίτης», των αναμετρήσεων δηλαδή που πραγματοποιήθηκαν σε 15 Πολιτείες των ΗΠΑ και της αποχώρησης της μοναδικής αντιπάλου του, της Νίκι Χέιλι ο Tραμπ είναι πλέον βέβαιο πως θα είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα.

Αν και χρειάζεται πλέον λιγότερους από 200 αντιπροσώπους προκειμένου να κλειδώσει και επίσημα ότι θα είναι ένας από τους δύο διεκδικητές της προεδρίας των ΗΠΑ κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα στις εκλογές της 12ης Μαρτίου ο Trump εκτιμάται πως στην αναμέτρηση με τον Μπάιντεν, είναι το φαβορί για να επικρατήσει.

πηγή