Επίκαιρα

Επική κωλοτούμπα Γιαννακόπουλου…

Λίγους μήνες άντεξε το «αντάρτικο» του «δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου» Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Και πολύ ήταν!

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram, με αφορμή την κοπή της πίτας της ΒΙΑΝΕΞ, παρέα με δύο από τα στελέχη της εταιρείας, έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Ενα πρόσωπο που κάποιοι από εμάς περιμέναμε να δούμε αργά ή γρήγορα.

Μετά τους γιαλαντζί τσαμπουκάδες του ενάντια σε όσους μιλάνε άσχημα για τους ανεμβολίαστους,  τα «δεν εμβολιάζονται για να μην αλλάξει το DNA μου», και τη σειρά δημοσιεύσεων υπέρ του Donald Trump και των Q, ήρθε η ώρα της υπακοής. Μιας υπακοής που περιορίστηκε σε μία και μόνη φράση που οχι μόνο αναιρεί όλα όσα έλεγε και έκανε ως τώρα, αλλά τα γυρίζει όλα ανάποδα:

«…και οφείλουμε όλοι ν’ ακολουθούμε αυτά τα οποία λένε οι ειδικοί, ώστε να παραμένουμε ασφαλείς…»

Με το που ξεκινάει το βίντεο, καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά, βλέποντας τους δύο συνεργάτες του Γιαννακόπουλου να φοράνε τις μάσκες. Ωσπου έρχεται πλέον κι η «σφραγίδα»!

«Οφείλουμε να ακολουθούμε αυτά τα οποία λένε οι ειδικοί», και το κεφάλι σκύβει κάτω από αμηχανία και ντροπή. Τόσοι μήνες γεμάτοι τσαμπουκά, πετάχτηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα. Ετσι, απλά! Πώς να μη σκύψει το κεφάλι; Με τι μούτρα ν’ αντικρύσει όσους τον πίστεψαν;

Ευτυχώς δεν ήμασταν από αυτούς…

Κι αυτό που λένε οι ειδικοί, δεν είναι άλλο από το «μπουκωθείτε στα εμβόλια»…

Η ΒΙΑΝΕΞ παράγει και διανέμει, εκτός των άλλων, αντιγριπικά εμβόλια. Είναι λογικό να ζητάει και ένα κομμάτι από την πίτα των «εμβολίων» κατά του covid. Αναρωτιέμαι λοιπόν, ΜΗΠΩΣ η ΒΙΑΝΕΞ έχει κάποια εμπλοκή στο Novavax το οποίο αναμένεται στην Ελλάδα από τον επόμενο μήνα. Δεν έχω κάποια σχετική πληροφορία, αλλά ο χρόνος που έκανε αυτήν τη δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εφαρμόζει συγκυριακά με την έλευση του Novavax. Και πολύ περίεργα μάλιστα.

Οπως και να έχει, ένα είναι το αδιαμφισβήτητο γεγονός: η κωλοτούμπα έγινε! Κι όχι μόνο στα λόγια. Εχουμε μέρες να δούμε κάποια ανάρτηση στήριξης του Trump και των Q στο λογαριασμό του Γιαννακόπουλου. Κι ακόμα περισσότερο, να δούμε κανέναν από τους γνωστούς του τσαμπουκάδες.

Τελικά Γιαννακόπουλε… την επόμενη φορά που θα τη δεις πάλι επαναστάτης, πάρε και καμιά δεκαριά ζευγάρια καλσόν να υπάρχουν. Σκίζονται εύκολα τ’ άτιμα…

πηγή