• PD.978-618-5197-51-3
    Τα μυστικά του καιρού
    Πίσω από τις σελίδες ενός κρυμμένου ημερολογίου Συγγραφέας: Ηλίας Λιαμής Εικαστική δημιουργία: Νεκτάριος...
  • Ο-εαυτός-μας-και-ο-άλλος
    Ο εαυτός μας και ο άλλος
    Στοχασμοί για τις ανθρώπινες σχέσεις Συγγραφέας: Μητροπολίτης Αντώνιος του Σουρόζ (Anthony Bloom) Ανθολόγηση...
Επικό άρθρο! «Η Δύση κάνει το ίδιο με το 1941»! Τρομακτικές ομοιότητες που δείχνουν τον νέο θρίαμβο της Ρωσίας

Επικό άρθρο! «Η Δύση κάνει το ίδιο με το 1941»! Τρομακτικές ομοιότητες που δείχνουν τον νέο θρίαμβο της Ρωσίας

Επικό άρθρο! «Η Δύση κάνει το ίδιο με το 1941»! Τρομακτικές ομοιότητες που δείχνουν τον νέο θρίαμβο της Ρωσίας

Γράφει το Ria Novosti:

Η Γαλλία παριστάνει την χώρα που ηγείται κατά του ναζισμού, η οποία, κατά τον Β’ Παγκόσμιο, παρέδωσε σχεδόν ολόκληρη την επικράτειά της στον Χίτλερ σε ενάμιση μήνα, έστειλε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες της στο Ανατολικό Μέτωπο και παρέδωσε κόσμο στην Γκεστάπο. Η Αυστρία, που με χαρά έγινε μέρος του Τρίτου Ράιχ! Η Ολλανδία, η οποία παραδόθηκε στους Γερμανούς σε πέντε ημέρες, και η Δανία , που κατάφερε να παραδοθεί σε έξι ώρες!

Όλες αυτές οι χώρες ήταν χρήσιμα και υπάκουα μέρη του Τρίτου Ράιχ. Όλοι αυτοί συμμετείχαν στην λεηλασία της χώρας μας και στην δολοφονία των πολιτών μας. Όπως και σήμερα, οι Ευρωπαίοι σύρθηκαν στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ, υποσχόμενοι ελεύθερη πρόσβαση σε πλουσιότερους πόρους, εδάφη και σκλάβους.

Μόνο όταν ο σοβιετικός στρατός πέρασε σε όλη την Ευρώπη , απελευθερώνοντας αιχμαλώτους στρατοπέδων συγκέντρωσης, έγινε σαφές ότι κάτι είχε πάει στραβά. Ξαφνικά αποδείχθηκε ότι ο Χίτλερ έκανε λάθος και κανείς δεν τον υποστήριξε. Οι σύμμαχοι ξεκίνησαν αγώνα για να είναι ανάμεσα στους νικητές. Κάποιοι μάλιστα τα κατάφεραν.

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: στις 8 Μαΐου 1945, η συλλογική Ευρώπη ηττήθηκε από την ιστορική Ρωσία. Η μετέπειτα αποναζιστοποίηση, που ενισχύθηκε από την παρουσία ενός τεράστιου σοβιετικού στρατιωτικού σώματος, πέτυχε να αναθρέψει γενιές πολιτών και πολιτικών που συνειδητοποίησαν την ιστορική τους ενοχή. Αυτό είναι πράγματι ένα μεγάλο επίτευγμα. Οι απόγονοι αυτών των ανθρώπων καταλαβαίνουν ακόμη πολύ καλά τι συμβαίνει και κατηγορηματικά δεν θέλουν να πολεμήσουν με την Ρωσία.

Αλλά μετά την αποχώρηση των σοβιετικών στρατευμάτων και την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, το «εμβόλιο» κατά της ρωσοφοβίας σταμάτησε να λειτουργεί. Μερικές φορές οι άνθρωποι αναρωτιούνται πώς οι Αμερικανοί καταφέρνουν να κυβερνούν τους Ευρωπαίους;

Η Ουάσιγκτον προωθεί επιδέξια και τεχνητά τον ευρωπαϊκό ρεβανσισμό και το ιστορικό μίσος της για την Ρωσία. Υπό την «σκιά» του ρεβανσισμού καταστράφηκε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας και οι χώρες εντάχθηκαν στο ΝΑΤΟ. Κάτω από αυτόν, αναζωπύρωσαν την «ρωσική απειλή» το 2022 και άρχισαν να σπρώχνουν ξανά την Ευρώπη στο Ανατολικό Μέτωπο.

Και τώρα θέλουν να πολεμήσουν ξανά εναντίον μας.

Ο Εμανουέλ Μακρόν είπε πως θέλει να στείλει μαχητές της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων «για την υπεράσπιση της Οδησσού». Ο Όλαφ Σολτς επιθεώρησε τα γερμανικά στρατιωτικά σώματα στην Βαλτική και υποσχέθηκε να στείλει 35 χιλιάδες στρατεύματα «για να βοηθήσουν τους συμμάχους μας», ξεκινώντας ταυτόχρονα την μεταφορά μιας γερμανικής ταξιαρχίας αρμάτων μάχης πέντε χιλιάδων ατόμων στην Λιθουανία .

Τα νέα μέλη του ΝΑΤΟ Σουηδία και Φινλανδία σχεδίαζαν να στείλουν τις μονάδες τους στα κράτη της Βαλτικής. Η Εσθονία συζητά μαζί τους και με την Πολωνία επιλογές για αποκλεισμό της Βαλτικής Θάλασσας.

Στην Βρετανία ζητούν να σταλεί εκστρατευτικό σώμα για να βοηθήσει τις δυνάμεις του Κιέβου. Ο υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι οι βρετανικές πυραυλικές επιθέσεις σε ειρηνικές ρωσικές πόλεις είναι επιτρεπτές.

Και μην ξεχνάτε τους Πολωνούς – ζήτησαν από τους Αμερικανούς να τους δώσουν πυρηνικές βόμβες. Λοιπόν, αυτό δεν αποτελεί πλέον καν έκπληξη: η Πολωνία παίζει με αυτοπεποίθηση τον συνήθη ρόλο της ως υποκινητής του παγκόσμιου πολέμου στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η αφέλεια των Ευρωπαίων ηγετών είναι απλά εκπληκτική. Για κάποιο λόγο, τους φαίνεται ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα αντιμετωπίσουν τον στρατό τους με τον ίδιο τρόπο όπως με τους δύστυχους Ουκρανούς. Αλλά αυτή η αντίληψη είναι όμως λάθος!

Οι Ουκρανοί είναι ο αδελφός μας λαός, πρέπει να ζήσουμε μαζί τους! Αλλά η στάση απέναντι στους Γάλλους, τους Γερμανούς και τους Πολωνούς θα είναι εντελώς διαφορετική. Οι στρατιωτικές απαντήσεις στο έδαφός τους είναι κάτι που θα συμβεί σίγουρα.

Ο Ρώσος Πρόεδρος το υπενθύμισε, δίνοντας εντολή στο Γενικό Επιτελείο να προετοιμαστεί για ασκήσεις σχετικά με την χρήση μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων. Σκοπός της άσκησης είναι η διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας του κράτους μας.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα, προσθέτοντας ότι οποιοδήποτε αεροσκάφος F-16 μεταφερθεί στην Ουκρανία θα θεωρείται φορέας πυρηνικών όπλων. Στην πλατεία Σμολένσκ κλήθηκαν επίσης οι πρεσβευτές της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας . Ο Βρετανός εκπρόσωπος ενημερώθηκε συγκεκριμένα «ότι οποιεσδήποτε βρετανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμός στο έδαφος της Ουκρανίας και πέρα ​​από τα σύνορά της» θα είναι στόχος.

Είναι καλό λοιπόν να ανανεώσετε την ιστορική σας μνήμη.

πηγή