Επίκαιρα

Επιζητούν κοινωνική έκρηξη; – Rapid Test κάθε 3 24ωρα για να συμμετέχουν οι ανεμβολίαστοι στην κοινωνία!

Ένα τρομακτικό σενάριο που προβλέπει οικονομική εξόντωση και ψυχολογικό πόλεμο των ανεμβολίαστων πολιτών δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η εφημερίδα που πρώτη πριν από λίγες εβδομάδες είχε θέσει επί τάπητος το σχέδιο για την εισαγωγή του πιστοποιητικού εμβολιασμού στο λιανεμπόριο (δείτε ΕΔΩ), σήμερα παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό της το πλάνο της κυβέρνησης για το φθινόπωρο.

Σε αυτό εντάσσονται τα rapid test, τα οποία ουσιαστικά αναμένεται να αντικαταστήσουν τα self test ως προς την υποχρέωση διενέργειάς τους από τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Μάλιστα η εν λόγω εφημερίδα αναφέρεται σε υποχρεωτική διενέργεια 1 πανάκριβου rapid test κάθε 3 ημέρες (!!!), προκειμένου ένας ανεμβολίαστος να μπορεί να εισέρχεται κανονικά στη δουλειά του (είτε μιλάμε για ιδιωτικό είτε για δημόσιο τομέα).

Παράλληλα η ίδια υποχρέωση θα αφορά και εκείνους που θα θέλουν να πιουν το…καφεδάκι τους, καθώς το μέτρο αυτό θα ισχύσει και για τις καφετέριες – εστιατόρια.

Θυμίζουμε ότι ανάλογο μοντέλο ισχύει στην Κύπρο, της οποίας οι πολίτες το…δέχθηκαν στην πλειοψηφία τους αδιαμαρτύρητα.

Δυστυχώς όμως δεν είναι η μόνη εφημερίδα που έχει ανάλογα ρεπορτάζ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το πρωτοσέλιδο της “RealNews”, περιγράφοντας τον κόσμο-κόλαση στον οποίο θα κληθούν να ζήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όλοι οι ανεμβολίαστοι πολίτες.

Το κόστος των τεστ θα επωμίζονται οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα βλέπουν στην τσέπη τους μία μείωση μισθού της τάξης των 80-100 τον μήνα (στην καλύτερη περίπτωση).

πηγή