Έξαλλη η Αφροδίτη Μάνου με τον ομοφυλόφιλο Καπουτζίδη – «Τι λες βρε αχάριστο μαλ@@@ που όλη η Ελλάδα σε αγκάλιασε;»

«Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος;» είπε

Έξαλλη έγινε η Αφροδίτη Μάνου αφού διάβασε απόσπασμα από τη συνέντευξή του Καπουτζίδη στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει εναντίον του μέσω μιας ανάρτησης.

Η τραγουδίστρια και στιχουργός αναδημοσίευσε ένα άρθρο με την ατάκα του ηθοποιού: «Και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, αν είσαι ομοφυλόφιλος, σε έχουν πιο κάτω από δολοφόνο».

Μέσα από το προφίλ της στο Twitter, η Αφροδίτη Μάνου έβρισε τον Καπουτζίδη, αποκαλώντας τον, μεταξύ άλλων, «αχάριστο».

Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Τι λες βρε αχάριστο, μαλακι…ο, που σ’ αγκάλιασε όλη η Ελλάδα, σε χάρηκε, αναγνώρισε τη δουλειά σου και σ’ έκανε πλούσιο; Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος;

ΓΙΑΤΙ;».

Η ανάρτησή της στο Twitter

Ο Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε για τις συζητήσεις στη Βουλή αλλά και τις τοποθετήσεις σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Σε μια αναφορά που έκανε σχετικά με την αντιμετώπιση που έχουν οι ομοφυλόφιλοι από την κοινωνία, είπε μεταξύ άλλων, πως: «Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, έναν βιαστή. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;».

πηγή