Επίκαιρα

Εξοικονόμηση ενέργειας: Μείνετε άπλυτοι και στο σκοτάδι

Με τον φόβο της ακρίβειας ρεύματος ζουν οι καταναλωτές και ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, έδωσε μια απίστευτη συμβουλή για να αποφύγουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η προσπάθεια πρέπει να είναι εξοικονόμηση ενέργειας. Δηλαδή δεν ξεχνάμε τον θερμοσίφωνα, δεν αφήνουμε το φως ανοιχτό, γενικά όλα αυτά κοστίζουν στην τσέπη»

Τα παραπάνω ανέφερε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, δίνοντας ουσιαστικά συμβουλές στα νοικοκυριά για το πώς θα βρουν ΤΑ ΙΔΙΑ τη λύση στους φουσκωμένους λογαριασμούς, όταν η ΔΕΗ δηλώνει ότι θα είναι κερδοφόρα το 2022 για να πάει προς πώληση στους ξένους.

[sc name=”vyzantina-mentagion” ][/sc]

Εμείς θα το πάμε ένα βήμα πιο κάτω σε νεοσουρεαλισμό και κοινωνιοπάθεια: Μείνετε άπλυτοι και στο σκοτάδι. Τρώτε ξηρά τροφή -σκυλοτροφή, ακόμα καλύτερα- ανάψτε την τηλεόραση που δεν καταναλώνει πολύ ρεύμα να βλέπετε λίγο, και να σας γίνεται παράλληλα και πλύση εγκεφάλου (τα έχετε ακριβοπληρώσει τα κανάλια, τσάμπα θα παίζουν;) και κάντε χρήση του κινητού αν θέλετε να πάτε για κατούρημα.

Γενικώς, πάρτε ένα κορδονάκι και κρεμάστε το κινητό γύρω από το λαιμό σας και για να ξέρουν που βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή και λεπτό, αλλά και για να είστε συνέχεια online και εντός δικτύου ως καλοί Οργουελικοί πολίτες.

Όχι, δεν εκπέμπει ακτινοβολία, άρα δεν προκαλεί καρκίνο, λένε οι Βρετανοί “ειδικοί” για τον καρκίνο. Η παχυσαρκία και ο ήλιος προκαλεί καρκίνο, οπότε και η λιτότητα σώζει ζωές!

[sc name=”vyzantina-skoylarikia” ][/sc]

Να αλλάζετε τα ρούχα συχνά, να τα αερίζετε και μετά να τα ξαναφοράτε, για να νιώθετε ότι είναι καθαρά. Έτσι κι αλλιώς, σεις άπλυτοι θα είστε, τι τα θέλετε τα πλυμένα ρούχα;

Μαζευτείτε όλη η οικογένεια σε ένα δωμάτιο με τηλεόραση και κοιμηθείτε ο εις πάνω στον άλλον για ζεστασιά. Το φυσικό αέριο είναι επίσης ακριβό, εμείς το αγοράζουμε 30% ακριβότερα από τη γειτονική Βουλγαρία, οπότε άλλη λύση δεν έχετε πλέον, αφού σας έβαλαν να αλλάξετε καυστήρες για οικονομία και τώρα η οικονομία πήγε βόλτα στην σκακιέρα της παγκόσμιας πολιτικής. Τους πιστέψατε; Καλά να πάθετε! Κρυώστε τώρα!

Υπομονή, χειμώνας είναι και θα περάσει. Μετά, όσοι θα έχετε επιβιώσει, θα κάνετε μπάνιο σε θάλασσες και ρυάκια και θα είστε και πάλι τζιτζί!

Α… και μην ξεχάσετε στις επόμενες εκλογές να τους ξαναψηφίσετε. Τέτοια κυβέρνηση αρίστων, που θα ξαναβρείτε;

πηγή