Φαρισαίοι της αριστεράς: Έβριζαν τους παπάδες, αλλά για τους μουσουλμάνους, άχνα!

Τις τελευταίες εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλόφιλων, μεγάλο μέρος του λεγόμενου κεντροαριστερού πολιτικού χώρου, ξεσπάθωσε κατά της εκκλησίας.

Ακούστηκαν απίστευτες ύβρεις έως και υποτιθέμενη «κριτική» κατά της εκκλησίας και των ιερέων που τόλμησαν να εκφράσουν αντίθετη άποψη.

Φτάσαμε σε σημείο να ακούσουμε το αδιανόητο: Βουλευτή της ευρύτερης αριστεράς, να ζητά από την εκκλησία να αποκαλύψει πόσοι ιερείς είναι ομοφυλόφιλοι!

Έφτασε λοιπόν το βράδυ της ψηφοφορίας, δηλαδή η ώρα της αλήθειας.

Και εκεί είδαμε με έκπληξη, δύο βουλευτές του ιδεολογικά «καθαρού και αμόλυντου» κόμματος της Νέας Αριστεράς, να μην υπερψηφίζουν το νομοσχέδιο!

Ναι, το νομοσχέδιο για την «ισότητα στο γάμο» δεν το ψήφισαν οι δύο μουσουλμάνοι βουλευτές της Νέας Αριστεράς, Χουσεΐν Ζεΐμπέκ και Οζγκιούρ Φερχάτ που απείχαν από την ψηφοφορία.

Εκεί λοιπόν, άπαντες ήπιαν το αμίλητό νερό! Οι υβριστές της εκκλησίας και των ιερέων, ξαφνικά κατάπιαν τη γλώσσα τους! Ούτε ένα σχόλιο για τους δύο βουλευτές που δεν ψήφισαν τον γάμο ομοφυλοφίλων, αποκλειστικά και μόνο λόγο θρησκεύματος!

Δηλαδή, ζήσαμε το αμίμητο. Να χαρακτηρίζονται «Ταλιμπάν» ακόμα και πραγματικά χριστιανοί άνθρωποι όπως ο Μεσογαίας Νικόλαος, η ο Αναστάσιος Αλβανίας, αλλά για τους αληθινούς «Ταλιμπάν» ούτε κουβέντα!

Όπως εδώ και τόσα χρόνια οι δήθεν προοδευτικοί και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν έβγαλαν άχνα για τους ισλαμοφασίστες της Συρίας, που γκρέμιζαν ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες! Αντίθετα, και αυτούς τους χαρακτήριζαν «μαχητές της δημοκρατίας»!

πηγή