Επίκαιρα

Φριξον Ήλιε…

Φρίξον ήλιε, στέναξον η γη… Τα αποτελέσματα της σύγχρονης εκπαίδευσης στην ελλάδα…Σήμερα στην τάξη του παιδιού μου, έκτη δημοτικού, δύο μαθήτριες που παρουσίασαν εργασία με θέμα την “παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας”, είπαν στους συμμαθητές τους πως ο Χριστός μπορεί να ήταν gay. Η δασκάλα δεν είπε τίποτα. Ένα θαρραλέο αγόρι αντέδρασε και είπε ” όταν βρίζουν την πίστη μου θα αντιδράσω”. Αυτά είναι λόγια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Συγχαρητήρια στους γονείς αυτού του παιδιού. Το δικό μου το παιδί γύρισε κλαίγοντας σήμερα. Μου είπε πως δύο συμμαθήτριες της “τους μιλησαν για το σεξ” και πως εκεινη δεν κατάλαβε τίποτα, παρά μόνο οτι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ένα από τα κορίτσια “ήταν ντυμένο με αγορίστικα ρούχα”. Μου δήλωσε πως δεν θέλει να ξαναπάει στο σχολείο, γιατί εκτός των άλλων η δασκάλα της τους λέει πως θα λειψει μια μέρα για να εμβολιαστεί, αλλά δεν τους λέει ποιά μέρα θα λείψει από το σχολείο, μην τυχόν και καθίσουν σπίτι τα παιδιά για μια μέρα και πάθουν τίποτα!

Εκτός των άλλων, λόγω κορωνοϊού έχει καταργηθεί στην πράξη η πρωϊνή προσευχή στα σχολεία. Η δαιμονικη κατήχηση όμως της ΝΤΠ γίνεται κανονικά μέσα στις αίθουσες.

Τί να πεί μια μητέρα για όλα αυτα; Γόνατα μόνο μπροστά στην Παναγία. Στην Παναγία μας που ξανασταυρώνουν τον Υιό της κάθε μέρα οι αντίχριστοι!!!

Παναγία μου, σώσε τα παιδιά μας!!!!

 

πηγή:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=151939943613047&id=100063911260286