Γιώργος Θαλάσσης, Επίκαιρα

Γ.Ιωνάς της Οδυσσού: Ο Κύριος θα δώσει τη νίκη. Παντού θα πεινάσουν, αλλά στη Ρωσία το ψωμί θα υπάρχει σε αφθονία. Τα δολάρια και τα ευρώ θα γίνουν άχρηστα χαρτιά!

σχόλιο Γ.Θ : Στην Ορθοδοξία μια προφητεία γίνεται δεκτή με την πραγματοποίησή της. Το 2014 που οι νεοναζί της Δύσης πήραν πραξικοπηματικά την εξουσία στην Ουκρανία, πολλοί πιστέψαμε λανθασμένα ότι η πρόρρηση του Γέροντα Ιωνά για τις τρεις πασχαλιές (1η πασχαλιά του αίματος, 2η της πείνας και 3η της νίκης), θα ξεκίναγε τότε.
Το θέμα είναι ότι αν μία πασχαλιά θα πρέπει να χαρακτηριστεί ”του αίματος”, στην Ουκρανία μάλλον θα είναι η φετινή. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σύμπτωση το ότι με όλες αυτές τις κυρώσεις προσεχώς ξεκινάει επισιτιστική κρίση που θα μας οδηγήσει σε χρονιά πείνας… άρα και πασχαλιάς που συμπίπτει με την 2η πασχαλιά της πρόρρησης.
ΑΝ η πρόρρηση του μακαριστού Γέροντα με τις τρεις Πασχαλιές ξεκινάει πραγματικά από φέτος, δεν ξέρω επίσης κατά πόσο είναι σύμπτωση ότι για την 3η πασχαλιά… της νίκης, δηλαδή το Πάσχα της 5ης Μαΐου του 2024, συμπίπτει ο προφητικός λόγος, αν πραγματικά έχει ειπωθεί, του Γέροντα Ιωάννη Καλαϊδη ότι την Πόλη θα την πάρουμε σε μια Πασχαλιά που το Πάσχα θα πέφτει 5 Μαΐου.
Ας τα κρατήσουμε όλα αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού μας και μην ξεχνάμε ότι στην Ορθοδοξία μια προφητεία γίνεται δεκτή με την πραγματοποίησή της. Υπάρχουν αδελφοί μας που δεν θέλουν να μιλάμε για τις προφητείες και εμμέσως σνομπάρουν όποιον μιλήσει για αυτές. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν τους αρέσουν στην Ορθοδοξία μας αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι η Πίστη μας. Η προφητεία γενικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ορθοδοξίας.
Το αν σε κάποιους οι προφητείες κάνουν κακό ή σε άλλους γίνονται η αιτία να μετανοήσουν και να πάρουν κουράγιο αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Ο γέρων Ιωνάς Οδησσού

Ολόκληρη η προφητεία του Γέροντα Ιωνά Οδησσού για ρωσο-ουκρανικό πόλεμο από νέα μαρτυρία! Για εξαγνισμό Αγίας Ρωσίας, ο Κύριος θα σηκώσει όλη την Ουράνια Στρατιά! Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι θα υπερασπιστούν την Πατρίδα τους, θα πολεμήσουν το διάβολο.Ο Κύριος θα δώσει τη νίκη. Και αυτή η νίκη δεν θα είναι της Ρωσίας επί των Σόδομων και της Ουκρανίας, αλλά του Θεού επί του Σατανά. Ο Θεός είναι με αυτούς που είναι με τη Ρωσία. Και όποιος δεν είναι μαζί της είναι με τον διάβολο. Παντού θα πεινάσουν, αλλά στη Ρωσία το ψωμί θα υπάρχει σε αφθονία. Τα δολάρια και τα ευρώ θα γίνουν άχρηστα χαρτιά!

Ολόκληρη η προφητεία του Γέροντα Ιωνά Οδησσού για ρωσο-ουκρανικό πόλεμο από νέα μαρτυρία του πρωτοπρεσβύτερου Αντρέι Τκάτσεφ:

Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού – “Για να εξαγνίσει την Αγία Ρωσία, ο Κύριος θα σηκώσει όλη την Ουράνια Στρατιά!”
Το 2011 δεν ήταν ξεκάθαρο πώς θα γίνονταν πραγματικότητα τα λόγια του γέροντα. Τότε, πίσω στο 2011, αυτά τα λόγια ήταν δύσκολο να τα πιστέψουμε. Όχι, όχι έτσι – το πίστευα, φυσικά, αλλά φαινόταν ότι ήταν πολύ μακριά από εμάς και δεν θα ήταν σαφές πότε …
Ο γέροντας είπε τα εξής:
«Θα υπάρξει αναταραχή, με την οποία θα ξεκινήσουν όλα».
Τον ρώτησαν:
-Τι, οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στη Ρωσία;
Όχι, κανείς δεν θα επιτεθεί στη Ρωσία.
-Και τι, κάποιος θα επιτεθεί στις ΗΠΑ;
Όχι, κανείς δεν θα επιτεθεί.
Η σύγκρουση θα ξεκινήσει μέσα σε μια μικρή χώρα. Η Ρωσία, οι ΗΠΑ και άλλες χώρες θα συμμετάσχουν σε αυτό. Συνολικά, αυτή η αναταραχή θα διαρκέσει 3 χρόνια. Η πρώτη χρονιά θα είναι αιματηρή, η δεύτερη της πείνας, η τρίτη της νίκης.( έχει αποδοθεί και ως τα 3 Πάσχα)
Πότε θα ξεκινήσει αυτή η αναταραχή;
–Εδώ θα πεθάνω, και σε ένα χρόνο θα αρχίσει.
Ο Γέροντας Iωνάς κοιμήθηκε το 2012 και το Maidan ξεκίνησε το 2013.
Να τι είπε ο γέροντας:
”Ο Κύριος έχει προετοιμάσει τη σωτηρία για τη Ρωσία. Την πρώτη εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, όλα τα σατανικά προϊόντα θα την εγκαταλείψουν και τότε όλα τα κακά πνεύματα θα φύγουν από την Αγία Ρωσία.
Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ολόκληρος ο πολυεθνικός λαός αυτής της χώρας θα ξεσηκωθεί για να πολεμήσει τον διάβολο. Η ειρήνη και η χάρη θα βασιλέψουν στη Ρωσία. Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι θα συνεργαστούν για να υπερασπιστούν την Πατρίδα τους.
Παντού θα πεινάσουν, αλλά στη Ρωσία το ψωμί θα υπάρχει σε αφθονία. Οι ασθένειες και τα προβλήματα θα φύγουν. Γιατί η αγάπη του ενός για τον άλλον θα αρχίσει να πολλαπλασιάζεται σε κάθε Ρώσο.
Οι Χριστιανοί θα προσεύχονται για τους Μουσουλμάνους – και τα δύο αυτά έθνη θα ξεσηκωθούν ενάντια στον διάβολο. Για τον εξαγνισμό της Αγίας Ρωσίας, ο Κύριος θα σηκώσει όλο τον ουράνιο στρατό Του! Αντί για τον διεφθαρμένο Ιούδα, ο Κύριος θα βάλει τον λαό Του – Έχει πολλούς από αυτούς.
Εάν προσεύχεστε σκληρά, τότε στο Ιωβηλαίο της Νίκης ο Κύριος θα δώσει τη νίκη. Και αυτή η νίκη δεν θα είναι της Ρωσίας επί των Σόδομων και της Ουκρανίας, αλλά του Θεού επί του Σατανά. Ο Θεός είναι με αυτούς που είναι με τη Ρωσία. Και όποιος είναι χωρίς αυτήν ( εναντίον της) είναι με τον διάβολο.
Ο Κύριος θα απελευθερώσει νερό και φωτιά στον εχθρό της Ρωσίας. Όλες οι καταστροφές θα πέσουν πάνω τους και τα ευρώ και τα δολάρια θα γίνουν άχρηστα χαρτάκια.”
Τότε, το 2011, αυτά τα λόγια ήταν ακατανόητα. Ένα πράγμα ζέστανε την ψυχή – η Ρωσία δεν θα υποταχθεί στο σατανικό σύστημα. Αλλά σήμερα, αυτές οι λέξεις έχουν σημασία.
Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε να κατοικεί ο Κύριος ανάμεσά μας για πάντα και για πάντα! αναφέρει το πρόσωπο που καταθέτει την μαρτυρία.

dimpenews.com

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

Αγία Γλυκερία

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με την Αγία Γλυκερία.
Διαστάσεις 18×24

Άγιος Αρτέμιος

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Αρτέμιο.
Διαστάσεις 18×24

Η Σύναξη των Αρχαγγέλων

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με την Σύναξη των Αρχαγγέλων.
Διαστάσεις 18×24

Σταυρός με Άγιο Παντελεήμων 9317-Χ

24,00 

Ασημένιος σταυρός 925°, επιχρυσωμένος περιμετρικά με τον Άγιο Παντελεήμονα και τον Εσταυρωμένο

Διαστάσεις σταυρού: 1,6×2,2 εκ.

Μενταγιόν Αγίου Νικολάου

20,00 

Ασημένιο μενταγιόν 925° επιχρυσωμένος περιμετρικά, με τον Άγιο Νικόλαο στην μπροστινή πλευρά και την Υπεραγία Θεοτόκο στην πίσω πλευρά

Διαστάσεις σταυρού: 1,3×1,7 εκ.

Σταυρός Άγιος Δημήτριος 9274-X

27,00 

Ασημένιος σταυρός 925° – επίχρυσος, με τον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη και τον Εσταυρωμένο Ιησού Χριστό

Διαστάσεις σταυρού: 1,9×2,4 εκ.

ΜΙΚΡΑ ΔΙΧΡΩΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΣΗΜΙ925 ΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΩΣΗ

30,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Αγία Τριάδα (Φιλοξενία του Αβραάμ)

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με την Αγία Τριάδα (Φιλοξενία του Αβραάμ).
Διαστάσεις 18×24

Πίσω στη λίστα