Επίκαιρα

Γ.Πετράκος για το «ψέκες» του Σ.Δρογώση: «Ανθρωπάκια που θα ψάχνουν τρύπα όταν τελειώσει η δικτατορία»

Επίθεση προς τους μη εμβολιασμένους πολίτες είχε κάνει προ λίγων ημερών ο Στάθης Δρογώσης, καθώς είχε χαρακτηρίσει ως «ψέκες» και «καραγκιόζηδες» όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. 

Η προκλητική του ανάρτηση έφερε την «πληρωμένη» απάντηση του γνωστού τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος σχολιάζοντας τόσο τα όσα είπε ο Σ.Δρογώσης, όσο και ο Χ.Δάντης σχολίασε με δεικτικό τρόπο «Άνθρωποι και ποντίκια… Απ’ τη μία έχεις το Χρηστάρα Δάντη και απ την άλλη τα ανθρωπάκια που όταν τελειώσει η δικτατορία θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν».

 

Τι είχε όμως προηγηθεί

Ο Στάθης Δρογώσης είχε κάνει αναρτήσεις σχετικά με τα «προνόμια», τις οποίες θα ζήλευε μέχρι και ο Πάνος Κιάμος, οι οποίες όπως φαίνεται έριξαν λάδι στη φωτιά την οποία άναψε η κυβέρνηση με την απόφαση της να χωρίσει τα κέντρα διασκέδασης σε δύο κατηγορίες.

Ο Σ.Δρογώσης είχε γράψει: «Ή με τους ψέκες ή με τη ζωή. Τα καθάρματα που ηγούνται των αντιεμβολιαστων πρέπει να δικαστούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αρκετά με τους καραγκιοζηδες»

Ενώ ο ίδιος είχε απαιτήσει να κυκλοφορούν οι πολίτες παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ανά χείρας και στέλνει στο… σπίτι τους όσους έχουν αντίθετη άποψη.

«Παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Αν θέλουν. Αλλιώς σπίτι τους» έγραψε ο τραγουδιστής σε μία δήλωση που άνετα θα μπορούσε να κάνει πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

πηγή