Επίκαιρα

Γ.Πετράκος: «Η κυβέρνηση είναι απροκάλυπτα εχθρός της χώρας και των ανθρώπων της»

Ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα που έχει ανακοινώσεις για τον κορωνοϊό.   Η ανάρτηση…   «Πλέον η κυβέρνηση αυτή είναι απροκάλυπτα εχθρός της χώρας και των ανθρώπων της.  Τραμπουκίζει και φοβερίζει, κλείνει νησιά, απομονώνει ομάδες πολιτών, διαχωρίζει ανθρώπους βάσει φρονημάτων, δωροδοκεί, εκβιάζει, φέρνει σε απελπισία επιχειρήσεις, καταστρέφει ολόκληρους κλάδους εργαζομένων! Με μια λέξη: Μαφία!   Κι όλα αυτά με γελοία πλέον αντί-επιστημονικά “ευρήματα”.  Μια χυδαία εργαλειοποίηση της επιστήμης που βογκάει κάτω απ’ την πίεση των εκβιασμών. Ξαναγυρίσαμε στην κρουσματολαγνεία για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος με το 4ο (ουφ κουράστηκα) κύμα….  Όταν όλοι οι σκληροί δείκτες (βαριές νοσηλείες, θάνατοι) εξαφανίζονται εκείνοι επιστρατεύουν τεστ στα καράβια που πάνε οι νέοι στα νησιά, για να εφεύρουν θετικά ασυμπτωματικά “κρούσματα” υγειών νέων ανθρώπων!!  Κάνουν 2η φορά το έγκλημα να δαιμονοποιούν τη μετάδοση ανάμεσα σε νέους υγιείς ανθρώπους, πράγμα που θα μας οδηγούσε στη λύση του προβλήματος μιας και στο τέλος ΟΛΟΙ θα το κολλήσουμε. Ποτέ δεν θα εξαφανιστεί! Τώρα το καλοκαίρι που δεν έχουμε βαριές νοσηλείες θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η μετάδοση στις νέες ηλικίες ώστε να μην γίνει αυτό το χειμώνα!  Όχι όμως… Δεν το θέλουν αυτό!  Δε λένε ότι με 2600 “κρούσματα” έχουμε θανάτους μονοψήφιους και νοσηλείες που μόνο μειώνονται… Άρα η τάχαμου τρελή μετάλλαξη Δ είναι πολύ πιο ακίνδυνη… Απευθύνομαι στους αγαπημένους μας φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, συναδέλφους που ως τωρα ένιωθαν ότι με το να συμμορφωθούν με τις τρέλες που μας υποβάλει το κράτος βοηθούν το κοινωνικό σύνολο!  Σας ξεγέλασαν άνθρωποι! Μας ξεγέλασαν! Δε χωρούν εγωισμοί τέτοιες δύσκολες ωρες!  Πάρτε το χαμπάρι και ελάτε στα συγκαλά σας. Μην στοχοποιείτε το διπλανό σας… Δεν είναι αυτός ο εχθρός σας…  Δεν κινδυνεύετε απ τον ανεμβολίαστο… Απ το κράτος κινδυνεύετε!»

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

Άγιος Διονύσιος ο εκ Ζακύνθου

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Διονύσιο ο εκ Ζακύνθου.
Διαστάσεις 18×24

Άγιος Σταμάτιος

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Σταμάτιο.
Διαστάσεις 18×24

Άγιος Νεκτάριος

30,00 

Ξυλόγλυπτη εικόνα (σκαλιστή), Βυζαντινής – Ορθόδοξης νοοτροπίας, με τον Άγιο Νεκτάριο

Διαστάσεις 20×30 εκ.

Ασημένιος σταυρός 9101-A

20,00 

Ασημένιος σταυρός 925°, με τον Εσταυρωμένο στην μπροστινή πλευρά και αναγραφόμενο στην πίσω πλευρά το “Κύριε Ελέησον με” Διαστάσεις σταυρού:

Ασημένιος σταυρός 9101-X

25,00 

Ασημένιος σταυρός 925° επιχρυσωμένος περιμετρικά, με τον Εσταυρωμένο στην μπροστινή πλευρά και αναγραφόμενο στην πίσω πλευρά το “Κύριε Ελέησον με”

Ασημένιος σταυρός 9103-Α

22,00 

Ασημένιος σταυρός 925° με τον Εσταυρωμένο Ιησού Χριστό. Διαστάσεις σταυρού: 2×2,8 εκ.

Η Σύναξη των Αρχαγγέλων

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με την Σύναξη των Αρχαγγέλων.
Διαστάσεις 18×24

Πίσω στη λίστα