ΓΑΛΕΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

Υλικά:
600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών)
150 γρ. λάδι
Χυμός ενός λεμονιού
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
Αλάτι, Πιπέρι, Κύμινο, Ρίγανη

Εκτέλεση:
Αλατίζουμε το ψάρι τουλάχιστον 2 ώρες πριν και το βάζουμε σε μία μικρή ρηχή κατσαρόλα. Βάζουμε κρύο νερό, τόσο, ώστε  τα κομματάκια του ψαριού να σκεπαστούν λίγο. Έπειτα βάζουμε στη φωτιά το σκεύος μας. Όταν αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το λάδι και σε 15-20 λεπτά τη μουστάρδα, τα μπαχαρικά και το χυμό λεμονιού. Κουνάμε καλά την κατσαρόλα και σε 1 λεπτό το κατεβάζουμε. Είναι έτοιμο.

πηγή