Επίκαιρα

Γερμανία: Χωρίς εμβολιασμό δεν θα υπάρχει ταυτότητα!

Πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα θα ενοποιηθούν σε ένα ψηφιακό έγγραφο!
Πηγή

Η διαδικασία  για την συγχώνευση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και της ταυτότητας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Στην Γερμανία ο CEO Patrick Hennig της εταιρείας που έχει αναλάβει την  επίσημη εφαρμογή του πιστοποιητικού για τον εμβολιασμό δήλωσε ότι ο στόχος είναι η συγχώνευση των δύο αυτών ψηφιακών πιστοποιητικών.


«Θέλουμε να ενοποιήσουμε τα ψηφιακά πιστοποιητικά του εμβολιασμού και της ταυτότητας» δήλωσε σχετικά. Αυτό σημαίνει ότι όποιος δεν έχει εμβολιαστεί δεν θα μπορεί να πραγματοποιεί στοιχειώδεις συναλλαγές όπου απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας αφού αυτή θα είναι συνδεδεμένη με το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Πρόκειται για διαδικασία η οποία αποτελείται από μικρά -αθώα- φαινομενικά βήματα. Πρώτα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, μετά οι ταυτότητες και μετά η ενοποίησή τους.

Είναι  κινήσεις τις οποίες προωθεί και η  ελληνική κυβέρνηση φυσικά. Όπως είχαμε αναφέρει ο υπουργός «Ψηφιακής Διακυβέρνησής» Κυριάκος Πιερρακάκης είχε ανακοινώσει περιχαρής ότι 1 εκατομμύριο πολίτες επέλεξαν την νέα εφαρμογή που «πάσαρε» το υπουργείο αυτή του «Ελεύθερου από COVID πορτοφόλι», που είναι ουσιαστικά το έγγραφο ταυτοπροσωπίας.


Φυσικά δεν ανέφερε τίποτα για σύνδεσή του σε ένα έγγραφο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μην υπάρξουν  αντιδράσεις. Αυτό  φυσικά θα γίνει «εν ευθέτω χρόνω».

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

Ασημένιος σταυρός 9101-A

20,00 

Ασημένιος σταυρός 925°, με τον Εσταυρωμένο στην μπροστινή πλευρά και αναγραφόμενο στην πίσω πλευρά το “Κύριε Ελέησον με” Διαστάσεις σταυρού:

Μενταγιόν Αγίου Ιωάννη Ρώσου

35,00 

Ασημένιο μενταγιόν 925° επιχρυσωμένο περιμετρικά, με τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο στην μπροστινή πλευρά και στην πίσω πλευρά αναγράφεται η ευχή “Άγιε Ιωάννη πρέσβευε υπέρ υμών”.

Διαστάσεις σταυρού: 1,5×1,8 εκ.

Συλλογή της ερήμου. Γνήσιο Βυζαντινό Θυμίαμα Αγίου Όρους σε συσκευασία 1 kgr

49,00 

Παρασκευάζεται χειροποίητα από κελιώτες μοναχούς της ερήμου του Αγίου Όρους, στην περιοχή της Βίγλας.
Έχει πολύ δυνατό και βαθύ άρωμα με επιπρόσθετη ποσότητα αιθέριου ελαίου, ώστε να ευωδιάζει για περισσότερη ώρα από ό,τι τα άλλα θυμιάματα που κυκλοφορούν.
Στα σχόλια, στο καλάθι, γράψτε το άρωμα που θα επιλέξετε από την συλλογή που θα δείτε παρακάτω.

Παπαρούνα, Κανέλα, Τριαντάφυλλο, Κρίνος, Άνθος Ερήμου, Λεμονανθός, Γαρδένια, Κυπαρίσσι, Πεύκο, Νάρδος, Γιασεμί, Βυζαντινό, Αγιόκλημα,

Παναγία Αθωνίτισσα

550,00 

Ακριβές αντίγραφο ασημένιας ορθόδοξης εικόνας, φιλοτεχνημένη σε μουσαμά, με γνήσια χρώματα αγιογραφίας αναλλοίωτα στο χρόνο. Το προϊόν είναι σφραγισμένο με το βάρος του καθαρού αργύρου 999° (Ag.). Επικαλυμμένο με ειδικό βερνίκι προστασίας. (Με κορνίζα και τζάμι).

Διαστάσεις :35,5χ60

ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΣΗΜΙ925 ΜΕ ΖΙΡΚΟΝ

70,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Άγιος Νικόλαος

120,00 

Ακριβές αντίγραφο Βυζαντινής τέχνης. Το μεταλλικό μέρος επιστρώνεται με καθαρό ασήμι 999° και χρυσό 24Κ. Ενώ το αγιογραφημένο μέρος φιλοτεχνείτε πάνω σε καμβά σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο της Βυζαντινής αγιογραφίας.

Διαστάσεις: 20×24 εκ.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΑΣΗΜΙ925 ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ COPPER ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΠΕΤΡΑ

50,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Πίσω στη λίστα