Επίκαιρα

Γερμανικό RT: Η υποτέλεια μας στο ΝΑΤΟ και η διεφθαρμένη ελίτ οδηγούν την χώρα στην καταστροφή

Πολύ σοβαρό άρθρο παρέμβαση του RT που στρέφεται εναντίον της Νατοϊκής εξάρτησης της Γερμανίας και της αντιρωσικής πολιτικής των διεφθαρμένων ελίτ που κυβερνούν την χώρα. Το άρθρο απηχεί το κλίμα αγανάκτησης που επικρατεί σε μεγάλη μερίδα του γερμανικού λαού για την υποτέλειας της χώρας απέναντι στην Δύση ενάντια μάλιστα στα συμφέροντας της( αγωγός Nordstream2). Mάλιστα ο συγγραφέας του φτάνει να χαρακτηρίζει την Γερμανία ως κατεχόμενη χώρα και προειδοποιεί ότι η αιχμαλωσία της Γερμανίας από το ΝΑΤΟ θα έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή της χώρας.

Παραθέτουμε ολόκληρο το άρθρο που φέρει τίτλο: «Οι άνθρωποι απασχολούνται με τον “COVID” ενώ η βόμβα αιωρείται από πάνω τους» και αποδίδεται στον Γερμανό αναλυτή, Wolfgang Bittner.

Βασικά όλα έχουν ειπωθεί για την τρέχουσα παγκόσμια πολιτική κατάσταση, αλλά έχουν αγνοηθεί από διεφθαρμένους πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιστήμονες. Η Ρωσία βρίσκεται σε άμυνα και θέλει ειρήνη. Αυτό ισχύει και για τις άλλες χώρες που βρίσκονται στο στόχαστρο των ΗΠΑ και των υποτελών τους. Στην Ανατολική Ευρώπη, το ΝΑΤΟ απέχει 150 χιλιόμετρα από την Αγία Πετρούπολη και ο χρόνος πτήσης των αμερικανικών πυραύλων που σταθμεύουν στα σύνορα της Ρωσίας είναι περίπου πέντε λεπτά μέχρι τη Μόσχα. Από αυτή την άποψη, οι απαιτήσεις της Ρωσίας για εγγυήσεις ασφαλείας είναι δικαιολογημένες.

Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες υποκινούν επιθετικότητα εναντίον οποιουδήποτε αρνείται να αποδεχθεί την επιθετική τους πολιτική. Και οι υποτελείς κυβερνήσεις (των Δυτικών) δρουν εις βάρος των χωρών τους. Επίσης –και πρωτίστως– η Γερμανία, που εξακολουθεί να είναι κατεχόμενη χώρα και τοποθετείται ως «αιχμή του δόρατος» σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού ενάντια στη Ρωσία. Αυτό απελευθερώνει τις ΗΠΑ για τις πολεμικές τους προετοιμασίες στον Ειρηνικό κατά της Κίνας.

Η CIA ανάβει μπουρλότο σε όλον τον κόσμο: Στην Ουκρανία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Μολδαβία, Συρία, Ιράν, Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βολιβία, Κούβα, Μιανμάρ (με τους Ροχίνγκια), στην Υεμένη ή στην Κίνα (Ουιγούροι, Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν). Ολόκληρη η Ανατολή πυρπολήθηκε και αρχικά πλούσιες χώρες όπως η Λιβύη, το Ιράκ και η Συρία βυθίστηκαν στην ανέχεια. Παντού, εθνοτικές ομάδες ή μειονότητες υποκινούνται να επιφέρουν αλλαγή καθεστώτος. Επιβάλλονται κυρώσεις αντίθετες με το διεθνές δίκαιο, προκαλούνται πόλεμοι και χάος, συντρίβεται όλος ο κόσμος.

Την άνοιξη του 2014 έλαβε χώρα στο Κίεβο ένα αιματηρό πραξικόπημα που ετοίμαζαν εδώ και χρόνια οι ΗΠΑ, μετά το οποίο η Κριμαία, με τον κυρίως ρωσόφωνο πληθυσμό της, χωρίστηκε από την Ουκρανία. Έκτοτε, οι κυρώσεις αυστηροποιούνται σταθερά κατά της Ρωσίας για υποτιθέμενη προσάρτηση της Κριμαίας. Ωστόσο, δεν επρόκειτο για βίαιη κατάληψη της χερσονήσου, όπως διαρκώς υποστηρίζεται. Πρόκειται για μια ειρηνική απόσχιση μετά από ένα δημοψήφισμα στο οποίο ένα υψηλό ποσοστό των κατοίκων ψήφισε υπέρ της ανεξαρτησίας της Κριμαίας. Μετά από αυτό, υποβλήθηκε η αίτηση εισδοχής στην Ρωσική Ομοσπονδία.

Οι ΗΠΑ (σ.σ. το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών) διεκδικούν την κυριαρχία σε άλλους λαούς για το οικονομικό και γεωστρατηγικό τους πλεονέκτημα και κάνουν τα πάντα για να επιβάλουν την αδικαιολόγητη μονοπολική διεκδίκησή τους. Για αυτό διατηρούν την μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο, για την οποία ξοδεύουν τρία τέταρτα του τρισεκατομμυρίου δολαρίων ετησίως (2020 σύμφωνα με το SIPRI 778 δισεκατομμύρια). Στο εσωτερικό, είναι μια πυριτιδαποθήκη που θα μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.

Οι εγκληματικές μηχανορραφίες της χώρας «των ελεύθερων και των γενναίων», που διαδραματίζονται εδώ και καιρό με αναφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα ή την παραβίαση των δημοκρατικών προτύπων, είναι λίγο πολύ γνωστές. Λίγα είναι γνωστά, ωστόσο, σε σχέση με την μακροπρόθεσμη στρατηγική των ΗΠΑ απέναντι στην Γερμανία, την οποία κρατούν υπό έλεγχο για περισσότερα από εκατό χρόνια, παίζοντας με την Ρωσία. Αφού το Γερμανικό Ράιχ και η Αυστροουγγαρία, δύο ευημερούσες χώρες στη μέση της Ευρώπης, καταστράφηκαν στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και εξαλείφθηκαν με την άνευ όρων παράδοση το 1945, είναι πάλι εναντίον της Ρωσίας και τώρα και εναντίον της ανταγωνιστικής Κίνας.

Είναι σκανδαλώδες, εγκληματικό και τραγικό το γεγονός ότι οι Γερμανοί πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης δεν αντιδρούν σε αυτές τις προκλήσεις, αλλά αντιθέτως δείχνουν ότι είναι συμμορφωμένοι και συμβαδίζουν με προχειρότητα. Ο πληθυσμός είναι πιο διχασμένος από ποτέ, η κοινωνική ζωή βρίσκεται σε αγρανάπαυση και ο αυξανόμενος φασισμός μπορεί να καταγραφεί. Ο εξοπλισμός, ο «COVID» και η μετανάστευση αντιμετωπίζονται σε μεγάλο βαθμό σε βάρος των φτωχών. Ο καριερισμός, η απληστία και η ανικανότητα των διεφθαρμένων πολιτικών κάνουν τα υπόλοιπα. Και στα σύνορα με την Ρωσία στήνεται μια τερατώδης στρατιωτική μηχανή, ενώ τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ κάνουν κρουαζιέρες στον Ειρηνικό. Αλλά τίποτα από αυτά δεν επηρεάζει τους πολιτικούς στο Βερολίνο, οι οποίοι χρησιμοποιούνται εναντίον της Ρωσίας.

Και ο πληθυσμός ξυπνά σταδιακά. Πολύ λίγοι παρατηρούν τον κίνδυνο του πολέμου, ο οποίος απαιτεί αλλαγή πολιτικής πιο επειγόντως από ποτέ, γιατί διαφορετικά η Γερμανία έχει χαθεί. Διότι τα ρωσικά αντιπυραυλικά στοχεύουν τα στρατιωτικά κέντρα ελέγχου και τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ στην Γερμανία.

πηγή