Γιώργος Παύλος: Ο μασονισμός και τα παρακλάδια του ενταφίασαν την Ελλάδα και την έφθειραν ανεπανόρθωτα

Το Δεύτερο Μέρος της συνέντευξης
του καθηγητή φυσικής και φιλοσοφίας ΔΠΘ
Γιώργου Παύλου
στους διαχειριστές του ιστότοπου Ρωμιοί της Πόλης
Γιώργο Θαλάσση & Κώστα Κλωνή

ΡτΠ: Κύριε καθηγητά, ποια είναι η άποψη σας για τη μασονία και τα παρακλάδια της, όπως οι ροταριανοί;

Η μασονία δεν είναι άλλο από τον προπομπό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και της παγκόσμιας δικτατορίας μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Από πνευματικής, κοινωνικής και φιλοσοφικής πλευράς, η μασονία είναι σαφώς μια αντίχριστος θρησκεία με το ένδυμα φιλανθρωπικής φιλοσοφικής και επιστημονικής εταιρείας. Στην ουσία η μασονία αρνείται τον Χριστό ως τον Μόνο Αληθινό και Ζώντα Θεό, που σαρκώθηκε και έγινε άνθρωπος για να σώσει τον άνθρωπο από τον θάνατο. Ο φιλοσοφικός και θεολογικός της  πυρήνας είναι ένα μείγμα αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και ανατολικών φιλοσοφικών και θρησκευτικών και μυστηριακών παραδόσεων και  δοξασιών. Στην ουσία της η μασονία είναι συγκαλυμμένος Σατανισμός. Διότι όποιος αρνείται, πως ο Χριστός είναι τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος, δηλαδή ο Μόνος αληθινός Θεός και σωτήρας του κόσμου, αυτός είτε το γνωρίζει είτε όχι, στην ουσία λατρεύει το πονηρό πνεύμα και το βδέλυγμα της ερημώσεως, όπως το αποκαλεί ο Ίδιος ο Σωτήρας Χριστός. Αυτό το σατανικό και αντίχριστο πνεύμα πλανά τους ανθρώπους και προσπαθεί να τους παρασύρει στη δική του αντίθεη και αντίχριστη πλάνη. Άλλους τους οδηγεί στην αθεΐα και άλλους σε μια εντελώς ψευδή αντίληψη περί του Θεού. Βαθύτερα ο μασονισμός παραμορφώνει ό,τι υγειές και ορθό μπορεί να υπάρχει στη φιλοσοφία αλλά και σε κάθε θρησκεία. Διότι π.Χ, όλες οι θρησκείες είχαν μέσα τους τον σπερματικό λόγο που είχε κληρονομήσει ο άνθρωπος από τον Θεό πριν την πτώση του και την υποταγή του στον Σατανά και προετοίμαζαν κατά κάποιο τρόπο την ανθρωπότητα να γνωρίσει, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, τον αληθινό Τριαδικό Θεό στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Βεβαίως η κυρία παράδοση της Θεογνωσίας έρχεται μέσα από τους προφήτες και ακολούθως τους Αγίους της Εκκλησίας. Η Ανατολική Ορθόδοξος Εκκλησία είναι η μόνη αληθής εκκλησία του Χριστού και είναι και η Μόνη αληθής και αδιάψευστη παρουσία του αληθινού Τριαδικού Θεού στον κόσμο. Και η ορθόδοξη θεολογία είναι η μόνη τελεία και αληθής και αδιάψευστος και αλάθητος «φιλοσοφία» με την κυριολεκτική έννοια του όρου φίλος και εραστής της Σοφίας. Και η μόνη αληθής και ένσαρκος Σοφία του Θεού είναι ο Χριστός ως ο Είς της Αγίας Τριάδος που προσέλαβε όλη την ανθρώπινη φύση και δια της Αναστάσεώς του νίκησε τον θάνατο και χάρισε στο ανθρώπινο γένος την Αιώνια Ζωή. Στην ουσία της η μασονία είναι η πλήρης ταύτιση με το πονηρό και αντίχριστο πνεύμα ως η ιστορική αποδοχή και των τριών πειρασμών του Χριστού από τον Σατανά και η πλήρης άρνηση του Θεού Πατέρα και του Υιού και Χριστού του αλλά και του Αγίου Πνεύματός του.

ΡτΠ: Πιστεύετε ότι έχουν βοηθήσει, τα μασονικά κέντρα, την Ελλάδα και την κοινωνία μας ή αντιθέτως εδράζονται σε κατευθύνσεις που χαράσσουν σκοτεινά ξένα κέντρα ομοϊδεατών τους που πολλές φορές είναι ανθελληνικά;

Με τίποτε δεν έχουν βοηθήσει. Αντιθέτως έχουν φθείρει και έχουν διαφθείρει κάθε τι το γνήσιο Ελληνικό και το γνήσια χριστιανικό. Διότι ο γνήσιος και αληθής ελληνισμός είναι πρόδρομος του Χριστιανισμού. Και ο γνήσιος και αληθής Χριστιανισμός είναι δικαίωση της ελληνικής δίψας και νοσταλγίας για την Αλήθεια, την Καλοσύνη, την Ομορφιά και την Δικαιοσύνη. Ο αρχαίος ελληνικός Έρως για το Καλό, το Ωραίο, το Δίκαιο και το Αληθές, είναι η ελληνική  προτύπωση και προδρομική σύλληψη του Σαρκωμένου Θεού Λόγου, δηλαδή του Χριστού. Ο μασονισμός και ο τεκτονισμός μαζί με όλα τα παρακλάδια των ροταριανισμός κλπ. είναι στην ουσία η παραφθορά και η αχρήστευση του κλασικού Ελληνικού πνεύματος και του γνήσιου ελληνικού, ο οποίος πίστεψε στον Χριστό και τον αναγνώρισε ως τον όντως Θείο Έρωτα, όπως ψάλλει η Εκκλησία, «Ὁ ἐμὸς ἔρως ἐσταύρωται». Στην ουσία ο μασονισμός και τα παρακλάδια του ενταφίασαν την Ελλάδα και την έφθειραν ανεπανόρθωτα μετά τη δολοφονία του πρώτου κυβερνήτη της Ιωάννη Καποδίστρια. Διότι ταύτισαν την ελληνικότητα με τον φεουδαρχισμό, τον εθνικισμό ή και τον φυλετισμό και διέφθειραν την ελληνική οικουμενικότητα και παγκοσμιότητα και την ελληνική δημοκρατία. Στην ουσία υπέταξαν την Ελλάδα στον Ασιατισμό και στο απρόσωπο δυτικό τεχνικό πνεύμα. 

ΡτΠ: Οι Αμερικανοί είναι φίλοι μας;

Κάθε άνθρωπος που αγαπά και αγωνίζεται για το Καλό, το Ωραίο, το Αληθές και το Δίκαιο είναι φίλος μας. Είτε Αμερικανός είτε Γερμανός είτε Εβραίος είτε Τούρκος είτε Ασιάτης είτε Αφρικανός είτε Ρώσσος, είτε μαύρος είτε λευκός είτε ακόμη ακόμη μη χριστιανός. Διότι αυτός ο άνθρωπος αφού αγαπά και αναζητά την Αλήθεια, αργά ή γρήγορα θα καταστεί και γνήσιος Έλληνας και γνήσιος Χριστιανός Ορθόδοξος. Αντίθετα κάθε άνθρωπος που δεν αγαπά και δεν αγωνίζεται για το Καλό, το Ωραίο, το Δίκαιο, το Αληθές αυτός είναι εχθρός και της Ελλάδος και του Χριστού. Διότι η αληθινή και γνήσια Ελλάδα είναι πάθος και έρως Χριστού ως του Μόνου Καλού και Ωραίου και Δίκαιου και του Μόνου Αληθινού Θεού και ανθρώπου.  Στο πρόσωπο του Χριστού η Ελλάδα βρήκε τον αληθινό, τον πραγματικό και γνήσιο εαυτό της.

ΡτΠ: Συμφωνείτε στη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, εννοώντας ότι καλώς είμαστε με τις ΗΠΑ τις οποίες πιστεύει ο ίδιος ότι θα νικήσουν σε αυτό το προοίμιο του νέου Παγκοσμίου Πολέμου, που ξεκίνησε;

Ο ουκρανικός αλλά και ο ευρωπαϊκός νεοναζιστικός ολοκληρωτισμός σαφώς δεν είναι με την ορθή πλευρά της ιστορίας. Η Ρωσία αντιστεκόμενη στον ουκρανικό νεοναζισμό του Ζελένσκι σαφώς είναι με τη σωστή  πλευρά της ιστορίας. Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο σαφώς η σωστή πλευρά της ιστορίας ήταν η αντίσταση στον Χίτλερ. Όπως η σωστή πλευρά της ιστορίας ήταν η αντίσταση στον απάνθρωπο σοβιετισμό και στην μαρξιστική και λενινιστική κατάργηση της ελευθερίας των ανθρώπων. Πιο πριν στον Μεσαίωνα η σωστή πλευρά της ιστορίας προφανώς ήταν η ανάπτυξη της επιστήμης και η αντίσταση στις ιερές εξετάσεις και στον σκοταδισμό και στον αυταρχισμό της  παποκρατίας. Σαφώς και η Αμερικανική (1775-1783) και η Γαλλική(1789-1799) και η Ελληνική(1821- 1830) επανάσταση, αλλά και η πρώτη φάση της ρωσικής επανάστασης του 1917, πριν την επικράτηση του μπολσεβικικού κομουνιστικού Σοβιετισμού, όλα αυτά τα γεγονότα ήσαν με τη σωστή πλευρά της ιστορίας. Αντίθετα ο παπικός, ο ναζιστικός και ο μαρξιστικός-λελινιστικός ολοκληρωτισμός ήταν με την λάθος πλευρά της ιστορίας. Σήμερα ο ιατρικός ολοκληρωτισμός και το εν εξελίξει παγκόσμιο «ολοκαύτωμα» των φαρμακοβιομηχανιών μαζί με τον μετανθρωπισμό και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι σαφώς η λάθος πλευρά της ιστορίας. Το σύγχρονο ΝΑΤΟ, από την ορθή πλευρά της ιστορίας ως αντίσταση στον Ναζισμό και στον μαρξιστικό-λελινιστικό ολοκληρωτισμό που ενδεχομένως ευρίσκετο στην αρχή της υπάρξεώς του, σαφώς σήμερα είναι με την λάθος πλευρά της ιστορίας αφού υπηρετεί τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό, τον μετανθρωπισμό και την απάνθρωπη παγκόσμια Νέα Τάξη. Επομένως ο κ. Μητσοτάκης και οι λοιποί «κάτοικοι» του Ελληνικού Κοινοβουλίου τα τελευταία χρόνια, ιδίως μετά τα Μνημόνια σαφώς είναι με την λάθος πλευρά της ιστορίας. Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι η παγκόσμια Δημοκρατία, η παγκόσμια Ειρήνη, η Συμβίωση και η συνεργασία των λαών. Όχι ο Ναζισμός και ο φασισμός. Όχι ο Σοβιετισμός. Όχι ο μετανθρωπισμός. Όχι η ιατρική δικτατορία των φαρμακοβιομηχανιών και η κατάργηση των δικαιωμάτων των ανθρώπων. Όχι η παγκοσμιοποίηση ως η πολτοποίηση λαών και πολιτισμών. Όχι μια παγκόσμια δικτατορία με τη μορφή μιας παγκόσμιας αυταρχικής και σατανικής κυβέρνησης. Γενικότερα η ορθή πλευρά της ιστορίας είναι η Ορθόδοξη πίστη και παράδοση. Η Ορθοδοξία εν τέλει είναι η μόνη ελπίδα και της Ελλάδας και του κόσμου.

ΡτΠ: Να σας ρωτήσω και κάτι που νομίζω ότι έχει σχέση με το προηγούμενο ερώτημα. Τι είναι προτιμότερο, να νικήσουμε με τον διάβολο ή να χάσουμε με τον Χριστό;

Προφανώς είναι προτιμότερο να χάσουμε με τον Χριστό παρά να νικήσουμε με τον Διάβολο. Διότι η νίκη με τον Διάβολο είναι αιώνιος θάνατος, αιώνιο και αμετανόητο κακό. Αντίθετα η ήττα με τον Χριστό είναι τελικώς αιώνια Ανάσταση, αιώνιο Καλό και αιώνια Ζωή. Διότι ο Χριστός ως Θεός κρατά τα πάντα στην αγκαλιά του. Ακόμη και όταν αφήνει να νικηθεί, το κάνει μέσα στο δικό του Θεϊκό σχέδιο για να φανερωθεί το κακό σε όλη του την διάσταση και οι άνθρωποι να μετανοήσουν και να επιλέξουν με ελευθερία το καλό. Σήμερα το ΝΑΤΟ εκφράζει τον νεοχιτλερισμό και τον νεοναζισμό. Στην ουσία το ΝΑΤΟ είναι εναντίον όχι μόνο της Ρωσίας αλλά και  της Αμερικής. Είναι εναντίον και του αμερικανικού και του ρωσικού λαού και σαφώς εναντίον της Ευρώπης και των ευρωπαϊκών λαών. Σήμερα το ΝΑΤΟ ενσαρκώνει το αντίχριστο και δαιμονικό πνεύμα που θέλει με κάθε τρόπο να υποτάξει την ιστορία και τον άνθρωπο, είτε με την ψευδοεπιστήμη, όπως τα δηλητηριώδη εμβόλια και την κορωνοκρατία, την προπαγάνδα και την τεχνολογία, είτε με τον πόλεμο. Θέλει να επιβάλλει τον μετανθρωπισμό και να οδηγήσει τον άνθρωπο στην πλήρη υποταγή του στη Νέα και σατανική Νέα Τάξη. Στην ουσία το ΝΑΤΟ, ενώ κάποτε ήταν υπερασπιστής της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας ή τουλάχιστον ήθελε να είναι έτσι εναντίον του Σοβιετισμού, σήμερα είναι το εργαλείο της Νέας Τάξης και των διεθνών τραπεζιτών για την κατάργηση της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Στο Τρίτο Μέρος της συνέντευξης…
-Ποια είναι η άποψή σας για τις νέες ψηφιακές ταυτότητες και τον λεγόμενο μετά-άνθρωπο;
-Ποια είναι η γνώμη σας για τα κόμματα της Βουλής; Θα συνεργαζόσασταν ποτέ μαζί τους;