Η διεφθαρμένη Ευρώπη φοβάται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα

Αλλάζουν τα πράγματα και στην Ελλάδα

Ο κύβος ερρίφθη

«Η κυβέρνηση έρχεται και λέει ότι κάποιος που είναι τρία χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχει νομιμοποιήσει τα χαρτιά του και είτε εργάζεται μαύρα είτε έχει ροπή προς την παραβατικότητα είτε ζει από φιλανθρωπίες έχει δικαίωμα να νομιμοποιηθεί και να δουλέψει».

Αυτά ήταν τα πρόσφατα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη από το βήμα της Βουλής, καθώς πέρασε η τροπολογία για την νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών!

Θα νομιμοποιήσουν αμέτρητους παράνομους μετανάστες στην χώρα υπό την δικαιολογία των εργατικών χεριών αλλά και του δημογραφικού, όπως έχουν υποστηρίξει νωρίτερα στελέχη της κυβέρνησης αλλά και ο ίδιος πρωθυπουργός!

Όλα αυτά την ώρα που στην Ευρώπη φοβούνται πως πλέον δεν θα μπορούν να γιορτάζουν με ασφάλεια τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη, τα οποία οι μουσουλμάνοι, οι οποίοι πληθαίνουν και νομιμοποιούνται, δεν συμπαθούν και τόσο!

Ήδη σε χώρες, αλλά κατά πολλούς, και στην Ελλάδα ο χριστουγεννιάτικος στολισμός γίνεται όλο και πιο ουδέτερος! Χριστούγεννα χωρίς Χριστό!

Πέραν τούτου, σε υψηλό επίπεδο ασφαλείας για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκονται χώρες της Ευρώπης μετά τα σποραδικά τρομοκρατικά χτυπήματα από «μοναχικούς λύκους».

Πολλοί φοβούνται πως εάν δεν σταματήσει όλο αυτό στην Ευρώπη, θα έρθει η μέρα που τα Χριστούγεννα ενδεχομένως δεν θα εορτάζονται καθόλου ή τουλάχιστον, όπως τα είχαμε συνηθίσει!

Η ευχή από «Καλά Χριστούγεννα» έγινε «Καλές Γιορτές» και για να μην προκαλεί τα θρησκευτικά αισθήματα των μουσουλμάνων πολιτών και πολλοί δεν διστάζουν να πουν: Η Ευρώπη του 2023 φοβάται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Του χρόνου;

πηγή