Η Ελλάδα τις δοκιμασίες θα τις περνά δύσκολα γιατί οι περισσότεροι δυτικοποιήθηκαν

Όχι δεν είναι θέμα εμβολίου ή όχι. Είναι θέμα ελεύθερης βούλησης. Ο Θεός που χαλαρά ή ένθερμα υποστηρίζει το 85% των υπηκόων αυτής της χώρας και το 99% του έθνους είπε “Όστις (μτφ. ΟΠΟΙΟΣ)  θέλει πίσω μου ελθείν”.

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Όπως ξέρετε ο Χριστός έδωσε μια μόνον εντολή, την αγάπη και μια μόνον παραίνεση, “όποιος θέλει…”.

Έτσι λοιπόν σήμερα ο ανυπότακτος ελληνικός λαός βιάζεται κατ’ εξακολούθηση και παραβιάζονται τα δημοκρατικά του πιστεύω, που είχε πολύ πριν έρθει Αυτός ως Άνθρωπος στη Γη. Για αυτό άλλωστε η διδασκαλία Του έγινε στη χώρα μας αποδεκτή τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα αποδεκτή. Γιατί όσα Είπε ήταν ήδη αυτονόητα για εμάς.

Εκεί λοιπόν μας χτυπούν. Και χρησιμοποίησαν τα πιο βρώμικα όπλα. Το φόβο για την υγεία μας, για τον εαυτό μας.

Γιατί εκτός από βαθιά δημοκρατικός λαός έχουμε ένα κακό ως ράτσα. Είμαστε ατομικιστές, παρτάκηδες και τη διχόνοια την έχουμε εύκολη.

Όμως ο Θεός σε αυτή τη χώρα είναι μεγάλος και έχουμε πολλά να δούμε.

Τα βιβλία κοινωνιολογίας λένε ότι εάν το 10% θέλει κάτι, τίποτα δεν το σταματά. Και παρότι έμεινε ένα μπετόν αρμέ 35%, είναι πιθανόν να αυξηθεί διότι οι μάσκες πια έπεσαν και βρήκαν πάλι τρόπο να χωρίσουν τον κόσμο σε κόμματα – αποκόμματα.

Αλλά πλέον αυτό τους τρομάζει. Εκείνο το 35% που αύριο μπορεί να γίνει 36, μεθαύριο 37 κι αν σύντομα ξεπεράσει το 50%, θα κάνει την διαφορά.

Ήδη αυτό που έγινε με τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ δείχνει το δρόμο και τη βαθιά αλήθεια.

Η κυβέρνηση διαλύεται. Όταν οι δημοσκοπήσεις έδιναν στον αγαπημένο του Μητσοτάκη πρωτιά με 10 και πλέον μονάδες και εν τέλει βγήκε τρίτος και καταϊδρωμένος, αυτό δείχνει τι ακολουθεί στις εκλογές.

Η κοινωνία καλείται να αντέξει καθώς πλέον βρίσκονται σε πανικό και όπως ξέρετε καλά αυτοί που είναι σε πανικό κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο μέχρι που έρχεται το μοιραίο.

Τα αποτελέσματα του ΚΙΝΑΛ δρομολογούν και άλλες εξελίξεις. Βλέπετε οι πραγματικοί κυβερνήτες της χώρας, ξέρουν πλέον ότι Κυριάκος ΤΕΛΟΣ και οι ίδιοι θα δρομολογήσουν εξελίξεις προκειμένου να μην απειληθεί η σταθερότητα, όχι της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Το έκαναν το 2009, το 2011, το 2015, το 2019 θα το κάνουν και τώρα… Θα βρουν τον επόμενο οσφυοκάμπτη για να εκτονώσει την κατάσταση. Το κόλπο είναι παλιό και το ξέρουν πολύ καλά.

Μακάρι να έκαναν το λάθος να συνέχιζαν και να πηγαίναμε επιτέλους μέχρι τέλους, ίσως τότε η χώρα και το έθνος να είχαν μια ευκαιρία να αποδείξουν πολλά. Αλλά η άποψή μου είναι ότι τέτοια λάθη δε θα κάνουν.

Η Λερναία Ύδρα έχει πολλά κεφάλια και Ηρακλής δεν υπάρχει πλέον.

πηγή: http://yiorgosthalassis.blogspot.com