Επίκαιρα

Η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» πέταξε την «βόμβα»: «Ή θα εμβολιαστείτε ή πάμε για 4ο κύμα κορωνοϊού τον Σεπτέμβριο»

Τελικά η “κυβέρνηση λοιμωξιολόγων” χέρι-χέρι με το επιτελείο του Κ.Μητσοτάκη είναι έτοιμοι να δώσουν το χαριστικό πλήγμα στην ελληνική οικονομία εκτός και αν ο εκβιασμένος ελληνικός λαός τρέξει να εμβολιαστεί άμεσα.

Έτσι και με την απειλή νέου lockdown σε εθνικό επίπεδο επιλέγουν να πετάξουν το “μπαλάκι” των ευθυνών στους πολίτες λέγοντάς τους ή θα εμβολιαστείτε (με τα εμβόλια που ακόμα δεν έχουν λάβει τελική αδειοδότηση βέβαια) ή θα έχουμε νέο κύμα επομένως θα κλείσει η χώρα και θα μείνετε χωρίς δουλειά.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε ένα νέο κύμα της πανδημίας το Σεπτέμβριο άφησε ο Χαράλαμπος Γώγος, σημειώνοντας ότι ίσως το αποφύγουμε αν το ποσοστό των εμβολιασμένων ξεπεράσει το 50%.

«Τίποτα δεν αποκλείεται. Η αβεβαιότητα είναι χαρακτηριστικό αυτής της πανδημίας. Αλλά είναι στο χέρι μας. Με πάνω από το 50-60% εμβολιασμένων μέσα στο καλοκαίρι, θα το αποφύγουμε», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Σχολιάζοντας την τωρινή κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού, είπε ότι «έχει φανεί ότι η ύφεση της καμπύλης δεν είναι πολύ μεγάλη. Έχουμε 10-15% ελάττωση ιικού φορτίου και έχουν μειωθεί πολύ οι νοσηλείες και βαριά πάσχοντες. Το ποσοστό θετικότητας 4% είναι καλό».  

πηγή