Η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι πολύ πιο τρομακτική από όσο φαίνεται…

Ο άνθρακας θα μοιάζει με ΝΟΜΙΣΜΑ, ακολουθεί το ΝΕΡΟ! Σηκώνεται «ΤΣΟΥΝΑΜΙ» σε όλον τον πλανήτη…

Επιχειρώντας να μετατρέψει τον άνθρακα σε ένα σύστημα όπου είναι “πολύ κοντά σε αυτό ενός νομίσματος”, η παγκόσμια χρηματοπιστωτική ελίτ επιχειρεί να βάλει τιμή σχεδόν στα πάντα στην φύση και να μεταφέρει ποσότητες για παράδειγμα άνθρακα ή νερού, όπως μεταφέρει χρήματα από την μία τράπεζα στην άλλη!
Ο πρώην σύμβουλος της Τράπεζας της Αγγλίας (BoE) και συμπρόεδρος της G20, Μάικλ Σέρεν, δήλωσε σε παράλληλη εκδήλωση του COP27 την Τετάρτη ότι ο άνθρακας “μετακινείται γρήγορα σε ένα σύστημα όπου μοιάζει με εκείνο των νομισμάτων” και ότι ως επόμενο στην ημερήσια διάταξη είναι η συμβολή της φύσης και της βιοποικιλότητας, με μέρη όπως η Ινδονησία, η Βραζιλία και η Αφρική να είναι «απολύτως κρίσιμα».
Όπως δήλωσε:
«Οι κεντρικές τράπεζες αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι η φύση έχει πραγματική αξία. Για τον άνθρακα  το έχουμε ήδη καταλάβει. Και ο άνθρακας κινείται πολύ γρήγορα σε ένα σύστημα, όπου θα είναι πολύ κοντά σε σύστημα όπως αυτό των νομισμάτων. Βασικά θα έχει την δυνατότητα να μεταφέρει ένα τόνο απορροφημένου ή δεσμευμένου άνθρακα και θα μπορεί να δημιουργήσει μια καμπύλη προθεσμιακής τιμολόγησης με τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες αρχιτεκτονικής τεκμηρίωσης.
Επιπλέον  αρχίζουμε να σκεφτόμαστε την εισαγωγή τιμών στο νερό, στα δέντρα και στην βιοποικιλότητα.
Χρειαζόμαστε το φυσικό της κεφάλαιο χωρών όπως η Αφρική και η Βραζιλία ως βάση συστήματος του κόσμου, περισσότερο από όσο χρειαζόμαστε αυτά τα 66 δισεκατομμύρια που έχουμε  στο υπόγειο της τράπεζας της Αγγλίας».
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΕΣ!


πηγή