Η Μόσχα προειδοποιεί ότι θα εκτοξεύσει πυρηνικούς πυραύλους στο Λονδίνο, την Ουάσινγκτον, το Βερολίνο και το Κίεβο αν η Ρωσία αναγκαστεί να παραδώσει εδάφη

Το Κρεμλίνο απείλησε σήμερα ότι θα εκτοξεύσει πυρηνικούς πυραύλους στο Λονδίνο, την Ουάσινγκτον, το Βερολίνο και το Κίεβο, εάν η Ρωσία αναγκαστεί να παραδώσει τα ουκρανικά εδάφη στα οποία έχει εισβάλει.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ – στενός σύμμαχος του Πούτιν που διετέλεσε πρόεδρος από το 2008 έως το 2012 – δήλωσε ότι αν μια στρατιωτική ήττα οδηγήσει σε επιστροφή στα σύνορα του 1991, όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση, η Μόσχα θα εξαπολύσει τον Αρμαγεδδώνα.

‘Οι απόπειρες επιστροφής της Ρωσίας στα σύνορα του 1991 θα οδηγήσουν μόνο σε ένα πράγμα’, είπε. ‘Προς έναν παγκόσμιο πόλεμο με τις δυτικές χώρες χρησιμοποιώντας ολόκληρο το στρατηγικό οπλοστάσιο του κράτους μας. Στο Κίεβο, στο Βερολίνο, στο Λονδίνο, στην Ουάσιγκτον’.

Οι υπερηχητικοί πυρηνικοί πύραυλοι θα έπλητταν επίσης “όλα τα άλλα όμορφα ιστορικά μέρη που περιλαμβάνονται εδώ και καιρό στους στόχους πτήσης της πυρηνικής μας τριάδας”.

Και πρόσθεσε: “Θα έχουμε το θάρρος να το κάνουμε αυτό, αν διακυβεύεται η εξαφάνιση μιας χιλιάδων ετών χώρας, της μεγάλης μας πατρίδας, και οι θυσίες που έκανε ο λαός της Ρωσίας ανά τους αιώνες θα είναι μάταιες; Η απάντηση είναι προφανής”.

Πρότεινε στο Κίεβο και στη Δύση να επιτρέψουν στον Πούτιν να έχει τα κομμάτια της Ουκρανίας που θεωρεί Ρωσικά.

‘Είναι καλύτερα να επιστρέψουμε τα πάντα [σε εμάς] πριν να είναι πολύ αργά. Ή θα τα επιστρέψουμε εμείς οι ίδιοι με τις μέγιστες απώλειες για τον εχθρό. Όπως στην Avdiivka. Οι πολεμιστές μας είναι ήρωες!’

Ο Μεντβέντεφ, αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας που ελέγχει τον πόλεμο, επιτέθηκε στα “μυξιάρικα αγγλοαμερικανικά θεραπαινίδα” που αντιτίθενται στον Πούτιν.

Οι υπουργοί Άμυνας της Βρετανίας και της Γερμανίας Γκραντ Σαπς και Μπόρις Πιστόριους ήταν “***ηλίθιοι” που πιστεύουν ότι ο κόσμος δεν μπορεί να αντέξει μια ρωσική νίκη στον πόλεμο, είπε στο κανάλι του Telegram.

Αν γίνει το δικό τους, θα υπάρξει “άμεση και μη αναστρέψιμη κατάρρευση της σημερινής Ρωσίας”, συμπεριλαμβανομένων των νεοεισερχόμενων εδαφών της.

Θα μπορούσε να υπάρξει “βίαιος εμφύλιος πόλεμος με την οριστική εξαφάνιση της χώρας μας από τον παγκόσμιο χάρτη, δεκάδες εκατομμύρια θύματα, ο θάνατος του μέλλοντός μας”.

Ρώτησε: “Πιστεύουν πραγματικά αυτοί οι ηλίθιοι ότι ο λαός της Ρωσίας θα καταπιεί μια τέτοια διαίρεση της χώρας του;

‘Η Δύση δεν πρέπει να πιστεύει ότι σε ένα τέτοιο σενάριο η ηγεσία της Ρωσίας θα “τρέμει το χέρι της” πατώντας το πυρηνικό κουμπί.

dailymail.co.uk

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com