Η Μπάγιερν Λεβερκούζεν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 18.000 ευρώ επειδή οι οπαδοί της σήκωσαν πανό που έγραφε «υπάρχουν μόνο 2 φύλα»!

Χαρακτηρίστηκε ως «διάκριση κατά των ΛΟΑΤΚΙ» από την Μπουντεσλίγκα!

Ακούγεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό, η πρωτοπόρος του γερμανικού πρωταθλήματος Μπάγιερν Λεβερκούζεν, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 18.000 ευρώ επειδή οι οπαδοί της σήκωσαν πανό το οποίο έλεγε πως «υπάρχουν μόνο δύο φύλα»!

Προφανώς η ελευθερία της έκφρασης είναι κάτι το οποίο οδεύει προς απαγόρευση, μάλλον ήδη έχει απαγορευτεί για χάρη μία περίεργης «πολιτικής ορθότητας».

Όχι μόνο θα επιβληθούν οι όροι της «woke» ατζέντα, αλλά όποιος τολμήσει να εκφραστεί εναντίον της θα υποστεί τις συνέπειες!

Συγκεκριμένα, η Μπάγιερν Λεβερμούζεν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 18.000 ευρώ από το αθλητικό δικαστήριο της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DFB) καθώς η κίνηση των οπαδών της θεωρήθηκε ότι συνιστά διάκριση εις βάρος της κοινότητας ΛΟΑΤKI.

Ο σύλλογος της Μπουντεσλίγκα κατηγορήθηκε από την DFB για “διακριτική, αντιαθλητική συμπεριφορά εκ μέρους των οπαδών του” για το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με τη Βέρντερ Βρέμης στις 25 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.
Ένα τεράστιο πανό που ξετύλιξαν οι οπαδοί έδειχνε το σύνθημα: “Υπάρχουν πολλά στυλ μουσικής αλλά μόνο δύο φύλα”.

πηγή