Η παρακολούθησή μας τις τελευταίες δυο δεκαετίες μόνο από ταινία του Hollywood θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι βγαλμένη

Η παρακολούθησή μας και ο ΕΚΑΜ. Η ζωή μας, ειδικά τις τελευταίες δυο δεκαετίες μόνο από ταινία του Hollywood θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι βγαλμένη. Γεγονότα παγκόσμια, γεγονότα εθνικής ασφάλειας των Κρατών, γεγονότα παγκόσμιας υγείας, γεγονότα πολέμων, γεγονότα παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, παγκόσμιες ασθένειες, που επέφεραν σημαντικές αλλαγές στην παγκόσμια καθημερινότητα των ανθρώπων.

Νέοι παράμετροι που δημιουργήθηκαν από τα Κράτη για την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, που παρά τις διαβουλεύσεις των «ειδικών» για ασφάλεια, υγεία, καλύτερη ζωή, οικονομικό όφελος κ.α., τελικά ελλοχεύουν κίνδυνοι για τον ίδιο τον άνθρωπο ακόμα και για την υγεία του, πίσω από ένα ολοκληρωτικό σύστημα κατάργησης της ελευθερίας του ανθρώπου. Πλέον η ζωή του ανθρώπου θα γίνει ίδια με αυτή των ζώων μέσα στους ζωολογικούς κήπους, ναι μεν ένα «όμορφο» περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα μια φυλακή.

Σήμερα αν δεν θέλεις, δεν σε παρακολουθούν. Σε λίγο θα σε υποχρεώσουν να ζεις κάτω από την παρακολούθηση. Σήμερα μπορείς να κυκλοφορήσεις χωρίς κινητό τηλέφωνο, μπορείς να πληρώσεις με μετρητά κλπ. Σε λίγο χωρίς ηλεκτρονική ταυτότητα δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις. Η υποχρεωτικότητα της ηλεκτρονικής ταυτότητας και εν γένει της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα μπορεί να βλέπει τα πάντα για σένα, χτίζει τη νέα ηλεκτρονική φυλακή των πολιτών.

https://www.freepen.gr/