Η πρόβλεψη του Έλον Μασκ για το 2024 που σκόρπισε ανησυχία

Ο Έλον Μασκ έχει προβλέψει ότι η επερχόμενη χρονιά θα είναι η πιο τρελή μέχρι σήμερα, προκαλώντας ανησυχία σε ακολούθους του που ήθελαν να ηρεμήσουν!

Σε απάντηση σε ανάρτηση ενός ακόλουθου στο X, που υποδηλώνει την ελπίδα για επιστροφή στην κανονικότητα το 2024 μετά από «4 χρόνια τρέλας», ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου απάντησε, «Η πρόβλεψή μου είναι ότι το 2024 θα είναι ακόμα πιο τρελό».

Το έτος 2024 έχει προγραμματιστεί να είναι μια ιστορική εκλογική χρονιά, σηματοδοτώντας μια κρίσιμη δοκιμασία με εκλογές σε περίπου 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ινδίας, του Μεξικού και της Νότιας Αφρικής. Πάνω από 3,7 δισεκατομμύρια ψηφοφόροι είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν και οι επιλογές τους μπορεί να αντηχήσουν παγκοσμίως, διαμορφώνοντας μελλοντικές επιπτώσεις.

Τον Νοέμβριο, ο Μασκ εξέφρασε την αδυναμία του να φανταστεί τον εαυτό του να ψηφίζει τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του 2024. Είχε προηγουμένως επικρίνει τον Μπάιντεν!

Όταν ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να ψηφίσει υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, ο Μασκ απάντησε: “Δεν επιβεβαιώνω ότι θα ψήφιζα στον Τραμπ. Είναι αναμφισβήτητα μια δύσκολη απόφαση”.

πηγή