Η Ρωσία φράζει το δρόμο στον Παγκόσμιο Δικτάτορα

Πρόεδρος Πούτιν: Αγωνιζόμαστε για την ελευθερία όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά ολόκληρου του κόσμου

«Η Ρωσία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης, σταθερής παγκόσμιας τάξης και η δημιουργία της τελευταίας θα είναι αδύνατη χωρίς κυριαρχία της χώρας», δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν , στέλνοντας τελεσίγραφο για την επόμενη μέρα του πλανήτη!

Μάλιστα είπε πως η Ρωσία αγωνίζεται για την ελευθερία όλου του κόσμου απέναντι στη «δικτατορία τους ενός ηγεμόνα», δείγμα πως η Μόσχα δεν θα δεχθεί ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΩΤΗΡΑ, χωρίς να έχει και η άλλη πλευρά, την οποία εκπροσωπεί κάποιον αντίστοιχο σε σχέση με την διακυβέρνηση του πλανήτη!

«Θα ήθελα να τονίσω ότι χωρίς μια κυρίαρχη, ισχυρή Ρωσία, δεν είναι δυνατή καμία μόνιμη, σταθερή παγκόσμια τάξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πούτιν ενώπιον του Παγκόσμιου Ρωσικού Λαϊκού Συμβουλίου!

«Είναι η χώρα μας συγκεκριμένα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας μιας πιο δίκαιης παγκόσμιας τάξης», είπε ο Πούτιν και συνέχισε:

«Όπως έχει συμβεί περισσότερες από μία φορές στην ιστορία, έτυχε στην χώρα μας σήμερα, στον Ρωσικό Κόσμο, να φράξει το δρόμο όσων διεκδικούν παγκόσμια κυριαρχία. Αγωνιζόμαστε για την ελευθερία όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά ολόκληρου του κόσμου».

«Σήμερα, η ρωσοφοβία και άλλες μορφές ρατσισμού και νεοναζισμού έχουν γίνει ουσιαστικά η επίσημη ιδεολογία των δυτικών κυβερνώντων ελίτ.Στρέφονται όχι μόνο εναντίον των Ρώσων, αλλά και εναντίον όλων των λαών της Ρωσίας – Τάταροι, Τσετσένοι, Αβάροι, Τουβίνοι, Μπασκίροι, Μπουριάτς, Γιακούτ, Οσετίνοι, Εβραίοι, Ινγκούς, Μάρι και Αλτάι. Στρέφονται εναντίον όλων των λαών της Ρωσίας», υπογράμμισε σε σχέση με τα τα σχέδια πρόκλησης αναταραχών στο εσωτερικό της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

πηγή