Ιερώνυμος: «Η Εκκλησία θα περιμένει τα παιδιά των ομοφυλόφιλων να μεγαλώσουν και εάν επιθυμούν να βαπτιστούν»!

Η Εκκλησία με έμμεσο τρόπο ρίχνει «λευκή πετσέτα» στις όποιες αντιδράσεις της για το ζήτημα της τεκνοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια και σύμφωνα με την δήλωση του Ιερώνυμου, «θα περιμένει να μεγαλώσουν, προκειμένου να αποφασίσουν αν επιθυμούν ή όχι να βαπτιστούν».

Κατά την σημερινή τους συνάντηση ο Αμερικής Ελπιδοφθόρος με τον πρώην Θηβών Ιερώνυμο, συζήτησαν για το ζήτημα του γάμου και την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια (το πρώτο θα γίνει για να προκύψει το δεύτερο).

Ο Ιερώνυμος αναφέρθηκε στα παιδιά των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, λέγοντας ότι η Εκκλησία δεν είναι κατά των παιδιών και τα νοιάζεται περισσότερο από όλους τους άλλους.

Σημείωσε δε πως «η Εκκλησία θα περιμένει αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν, να καταλάβουν πως λειτουργούν τα πράγματα και όταν το θελήσουν να βαπτιστούν, θα βαπτιστούν».

«Η Εκκλησία δε θα αφήσει τα παιδιά αυτά έξω».

Εννοείται πως όλοι έχουν το δικαίωμα να βαπτιστούν και προφανώς η δήλωση του Λιάπη είναι περιττή και δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Επομένως, γιατί το ανέφερε; Για να δείξει πως θα έχει η Εκκλησία μία «μαλακή» και «συγκαταβατική» στάση απέναντι στο ν/σ που θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση;

Από την πλευρά του ο Αμερικής Ελπιδοφθόρος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα, έσπευσε να συμφωνήσει με τον. Ιερώνυμο.

«Οι ομογενείς είμαστε στη διάθεσή της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Μακαριωτάτου και τις εύκολες και τις δύσκολες μέρες».

Από την πλευρά του ο Ιερώνυμος δήλωσε πως «τέτοιου είδους συναντήσεις ωφελούν και τις δύο εκκλησίες αλλά και τις χώρες».

Μία ντροπιαστική -αν και αναμενόμενη- ανακοίνωση με την οποία στέλνουν τα ανήλικα παιδιά από την αγκαλιά του Χριστού, στην αγκαλιά των ΛΟΑΤΚΙ+ εξέδωσε προχθές η Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση της Συνόδου, οι αντιδράσεις στο νομοσχέδιο με το οποίο η κυβέρνηση δέχεται ως νόμιμη πράξη την τεκνοθεσία ανήλικων παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ (διότι ο «γάμος» που προβλέπει το ίδιο ν/σ μεταξύ των ΛΟΑΤΚΙ+ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα διαδικαστικό βήμα, απαραίτητο όμως για να υιοθετούν παιδιά), περιορίζονται στο ότι απλώς αυτό το ν/σ βρίσκει αντίθετη την Σύνοδο.

πηγή