Ηγούμενος της Ι. Μονής στο Φρέαρ του Ιακώβ: η Παλαιστίνη θα κερδίσει τον πόλεμο και θα γίνει ανεξάρτητο κράτος.

32 απόπειρες και 6 στρατοδικεία έχω από το Σιωνισμό! Στο σιωνισμό δεν είναι μόνο οι Εβραίοι είναι και χριστιανοί είναι και μουσουλμάνοι!

Κεραυνός εν αιθρία. Εκλεκτό καλεσμένο είχε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος στο Ακάκι στην Αγρυπνία που τελέστηκε προς τιμήν του Αγ Γεωργίου Τροπαιοφόρου που ήταν Παλαιστίνιος στο γένος από την μητέρα του γιος της Πολυχρονίας και Μικρασιάτης από πατέρα αλλά και των αγίων Γεωργίου Καρσλίδη και αγίου Γεωργίου Νεαπολίτη. Πρόκειται για τον συγκλονιστικό Αγιοταφίτη γέροντα Ιουστίνο Ηγούμενο της Ιεράς Μονής στο Φρέαρ του Ιακώβ που διακονεί εκεί ως άξιος διάδοχος του Ιερομάρτυρα Φιλουμένου του Κυπρίου που δολοφόνησαν σιωνιστές με 77 τσεκουριές..41 χρόνια υπηρετεί στο Φρέαρ του Ιακώβ. Είναι σήμερα 83 ετών. ”Είμαστε 80 Αγιοταφίτες” λέει φύλακες. Πήρε την άδεια να δομήσει το ναό από τον ίδιο τον Γιασέρ Αραφάτ που τον τίμησε για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του κατά τον πόλεμο της εποχής..

Παίρνοντας το λόγο ο Γέροντας Ιουστίνος μετέφερε το κλίμα της εμπόλεμης περιοχής και της εκεί διαβίωσης του όλα αυτά τα χρόνια σε συνθήκες ιδιάζουσες και λείαν επικίνδυνες. Ενώ ήταν απόλυτος ”θα νικήσει σε αυτόν τον Πόλεμο η Παλαιστίνη και θα γίνει και ανεξάρτητο κράτος.Ως αγγελιοφόρος του Χριστού μας ήρθε από την εμπόλεμη ζώνη και μας ανήγγειλε την καλή είδηση. Θα νικήσει η Παλαιστίνη. Η Παλαιστίνη θα γίνει κράτος. Ενώ έκανε και αποκαλύψεις…

Είπε: ” Πολλάκις εχτυπήθηκα 32 απόπειρες έχω από το Σιωνισμό 6 Στρατοδικεία έχω στο σώμα μου 5 στρατοδικεία έχω από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και 18 απόπειρες δεν είναι όμως επειδή είναι μουσουλμάνοι αλλά είναι ρουφιάνοι του Σιωνισμού κι αυτοί πληρώνονται από τους Σιωνιστές. Λυπούμαι όμως πάρα πολύ όμως γιατί μέσα στο σιωνισμό δεν είναι μόνο οι Εβραίοι είναι και χριστιανοί είναι και μουσουλμάνοι είναι και βουδιστές είναι και βραχμανιστές. Και όμως που κατέβηκα στην Ελλάδα δεν με δέχθηκαν ακόμη να εισέλθω στο νοσοκομείο. Η απάντηση μου στο Υπουργείο ήταν λυπάμαι πάρα πολύ που ήρθα με διαβατήριο ελληνικό και όχι παλαιστινιακό να έχω προτεραιότητα και να παίρνω και επίδομα. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα ζήσω γιατί πρέπει να τελειώσω τον ιερό ναό του Αγ. Ιωάννου Τιμίου Προδρόμου και σ΄αυτό τον πόλεμο οπωσδήποτε θα κερδίσει η Παλαιστινιακή αρχή θα γίνει αυτοκέφαλο κράτος αυτόνομο κι οπωσδήποτε θα πάρω την άδεια και θα ξανάρθω στην εκκλησία σας την παροικία σας ν’ ανοίξω και πάλι χέρι για να χτίσω τον Άγιο Ιωάννη (σσ στο μέρος της αποτομής στη Σεβάστεια).”

Για το σχίσμα με τη Ρωσία είπε ότι είναι μεγάλο λάθος γιατί χωρίς τη Ρωσία είμαστε μια χούφτα ένα τίποτα. 

dimpenews

ΒΙΝΤΕΟ Η ομιλία του αρχίζει από το -4:06.00 ΕΔΩ