Ισχυρές βροχές και καταιγίδες: Επιδείνωση με κεραυνούς, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα αργά το απόγευμα

Για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους, προειδοποιεί η ΕΜΥ, επικαιροποιώντας το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε χθες.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση στην ανατολική και νότια χώρα από σήμερα Κυριακή, αργά το απόγευμα, έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  • Από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).
  • Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.