Επίκαιρα, Νέα Τάξη

Και διηγώντας τα να κλαις… Ορθόδοξοι ρασοφόροι ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ το χέρι του αβάπτιστου Πάπα!

Κατάντια στην νέα συμπροσευχή Πάπα – Βαρθολομαίου κ πλήθους αιρετικών. 30/9/2023 

  

Ο δρόμος προς το «κοινό Πάσχα Παπικών Ορθοδόξων» το 2025
(ενδεχομένως και με κοινό ποτήριο σε πόλεις του εξωτερικού), προχωράει ολοταχώς.
Με την ένοχη σιωπή του Αγίου Όρους,
ηγουμένων, μοναχών, ιερέων, ορθοδόξων σωματείων και φυσικά της πλειοψηφίας των λαϊκών που έχουν ως προτεραιότητα να έχουν κάπου να «εκκλησιαστούν». Ασχέτως αν τους επέβαλαν να φορέσουν μάσκα, ή να πάρουν το αντίδωρο σε σακουλάκι, ή να περιμένουν έξω από τον ναό για να μεταλάβουν ή να μην προσκυνούν τις εικόνες (αίρεση της εικονομαχίας).
Οι «νέες ταυτότητες» με το τσιπάκι ξεκίνησαν να διανέμονται
αλλά η Σύναξη του Αγίου Όρους ακόμη να πάρει απόφαση. Όπως και η Ιερά Σύνοδος (η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (Δ.Ι.Σ.) έκανε προς το παρόν «καλά» τη δουλειά της). Αφωνία παντού. Περιμένουν να κατευνάσουν οι αντιδράσεις για να μην μπουν στο στόχαστρο της οργής του πιστού λαού.
Οι τελευταίοι «παραδοσιακοί» ιεράρχες
οδηγούνται ο ένας μετά τον άλλον σε παραίτηση,
και αντικαθίστανται είτε από «μουγκούς» (που έχουν για χρόνια αποδείξει μέσα στα μητροπολιτικά γραφεία την διαταγή «άκου, βλέπε, σιώπα»), είτε από καριερίστες που προκαλούν με τους λόγους και την συμπεριφορά τους.
Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος 
μετά την βάπτιση παιδιών ομοφυλοφίλων και τα διαφορετικά κουταλάκια για την Θεία Κοινωνία, διοργανώνει τώρα «cigar nights» (βραδυές πούρου) και οι αχειροτόνητοι σχισματικοί (ουνίτες) της Ουκρανίας συμπροσεύχονται μια χαρά με τα «σκυλάκια» του Βαρθολομαίου.