Επίκαιρα

Και ο Κερκύρας έμμεσα κατά των των ψηφιακών ταυτοτήτων! Κερκύρας: «Να μην υποκύψουμε στην αριθμοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου»

Και ο Κερκύρας δηλώνει ότι είναι… μετ’ εμάς, τις…. “παραθρησκευτικές”ομάδες!
Σε λίγο, οι.. “παραθρησκευτικές” ομάδες… θα έχουν στις… τάξεις τους
αρκετούς Αρχιερείς, για να στείλουν στα σκουπίδια την απόφαση της ψευδοσυνόδου…
Αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις
Σεβασμίων Αρχιερέων. Οψόμεθα!
 Παραδοσιακός Αργαλειός

Η είδηση:Ο Μητροπολίτης Κερκύρας επεσήμανε ότι οι καιροί μας μαρτυρούν αυτή τη στειρότητα: λοιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, εμφύλιοι πόλεμοι, δεινά, μαρτυρούν την σκληροκαρδία και την πνευματική στειρότητα του σύγχρονου ανθρώπου.

Φυγαδεύτηκε ο Θεός από τη ζωή μας και κατασταθήκαμε ανέστιοι πνευματικά. Ο Ψαλμωδός το λέει: «αποστρέψαντος δε σου το πρόσωπον, ταραχθήσονται».

Γι’ αυτό είναι καιρός να αφήσουμε κατά μέρος την πνευματική μας στειρότητα, να εκζητήσουμε την μετάνοια και να ακούσουμε τη φωνή της Εκκλησίας , να νικήσουμε την κατάρα και να ζήσουμε την ευλογία, όπως η Υπεραγία Θεοτόκος.

Στην θεία λειτουργία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κ. Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Δημήτριος Μεταλληνός, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώτης καικ. Τόμπρου και άλλοι.

Στον εσπερινό της εορτής, το απόγευμα της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, ο κ. Νεκτάριος χοροστάτησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Λαμποβίτισσας στην Άφρα.

Εκεί αναφέρθηκε στην Παναγία ως πύλη του ουρανού, διά της οποίας η ανθρωπότητα αφησε δέχθηκε τον Θεό, για να γίνει άνθρωπος και ζήτησε από τους πιστούς να καταστήσουν τις καρδιές τους θύρα, ώστε να εισέρχεται διά της αγάπης και της ελευθερίας ο Χριστός, δίδοντας νόημα στη ζωή τους.

Επεσήμανε ακόμη την ανάγκη της μετανοίας και το να μην υποκύψουμε στην αριθμοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου, στην μετατροπή της κοινωνίας μας σε άθροισμα ανθρώπων που σκέπτονται και ζούνε ηλεκτρονικά, χωρίς πίστη και χωρίς αγάπη για τον Θεό.

https://www.romfea.gr

Γεια σας

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, ένα κάθε εβδομάδα.

Δεν στέλνουμε spam!